Tenisul de masa are noi campioni – Catena Racing Team

Valentin Chelu, Director Fildas si Catena Management, Liviu Dasoveanu, Gestionar Depozit Dep. Reclamatii, Catena si Fildas Otopeni Mihai Angelescu, Junior Programmer Dep. Software, Smart Soft Power si Gabriel Zamfirescu Catena Management, Pitesti – sunt eroii Catena Racing Team, cea mai titrata si mai numeroasa echipa polisportiva a unei companii.
Din luna martie 2017, cei patru baieti au inceput sa joace in doua campionate diferite. Saptamanal, in fiecare luni si miercuri, ei au disputat meciuri foarte dificile atat la simplu, cat si la dublu in cadrul Romanian Corporate Sports la Tenis de Masa 2017 – editia de primavara, respectiv Campionatul Corporatist de Tenis de Masa, editia a III-a (cu 18 echipe inscrise!) organizat de Federatia Romana de Sport Corporatist.
Si iata cum super-team-ul Catena Racing Team a reusit sa castige la IDM Romania deja finala Romanian Corporate Sports 2017, invingand cu 3 – 2 echipa IBM Romania si cucerind Locul I si trofeul competitiei. Performanta este cu atat mai remarcabila cu cat ei au invins cele mai valoroase echipe care isi…impart an de an podiumul: Coca Cola, Farmexim si IBM Romania! Iar in majoritatea meciurilor, scorurile au fost categorice: 5 – 0!
In aceeasi saptamana cei patru au mai reusit o performanta remarcabila: s-au calificat si in finala celeilalte competitii (o vor disputa cu echipa Vodafone Romania) care se va desfasura pe 29 mai la Top Tenis Arena! Si pe care, cu siguranta o vor castiga!
Este firesc nu doar sa ii felicitam din toate inimile pe colegii nostri, membri Catena Racing Team, ci sa le aflam si sa le impratasim impresiile despre primul trofeu la tenis de masa castigat pentru culorile clubului:
Valentin Chelu (Catena Racing Team): Wow… Ar cam fi multe de spus, dar am sa incerc… A fost o competitie extrem de frumoasa si de echilibrata, in care cel putin patru companii puteau emite pretentii la titlu si am refer la primele trei clasate in editiile anterioare (Coca Cola, Farmexim si IBM Romania). Daca in faza grupelor, totul a decurs neasteptat de frumos pentru noi, cu victorii catergorice, in fazele finale competitia s-a echilibrat considerabil si a devenit mult mai aprig disputata si prin prisma aparitiei noastre pe tabloul principal -, ‘o echipa nou inscrisa care face legea in competitie’ – asa ne-am atras si simpatii dar si antipatii Semifinala contra Coca Cola a decurs relativ usor pentru noi sau mai bine zis, atunci cand ai in echipa jucatori valorosi, totul pare mult mai usor! Si asa am ajuns sa jucam finala contra IBM, un joc cu structura: 2 jucatori la simplu plus o echipa de dublu, adica 5 meciuri in total, invingatoare fiind echipa care ajunge prima la trei meciuri castigate! A fost extrem de greu, cu un IBM foarte motivate, atat din interiorul echipei, cat si de catre cei care asistau la finala (membrii echieplor Coca Cola si Farmexim). Dupa un 2 – 2 la finalul meciurilor de simplu, am reusit aproape imposibilul la e dublu (eu cu Liviu): am invins echipa IBM Romania de dublu, favorite clara la acest nivel! Presiunea a fost imensa insa, iar bucuria de la final, una extraordinara, de neuitat! Multumim din inima tuturor celor care au fost alaturi de noi, multumim pentru ca ne-ati sustinut pe toata durata competitiei si ii multumim in mod deosebit domnului director Radu George pentru ca ne-a oferit sansa de a participa la o astfel de competitive. Tenisul de masa este un sport extrem de frumos, am dat totul la fiecare meci si suntem foarte fericiti ca v-am adus o bucurie prin aceasta victorie! Promitem sa nu ne oprim aici! Mai ales ca vom juca foarte curand o alta finala. Si speram la un al Trofeu! Suntem mandri ca suntem CRT – isti!
Liviu Dasoveanu (Catena Racing Team)- Eu lucrez in Bucuresti la Depozitul Otopeni 24 pe departamentul de reclamatii. A fost un turneu destul de dificil avand in vedere valoarea ridicata a participantilor. Am tratat fiecare meci cu seriozitate iar in marea finala ne-am montat foarte bine mai ales la scorul 2-2 unde am fost obligati sa facem diferenta la dublu si sa obtinem 3-2. Ma bucur ca am reusit sa obtinem trofeul cu locul 1 pe care il dedicam sustinatorilor nostrii , galeriei si conducerii Fildas Catena.
Mihai Angelescu (Catena Racing Team) – Eu sunt proaspat venit in familia Catena – din luna martie a acestui an si fac parte din Departamentul IT software din cadrul firmei Smart Soft Power. Sunt mandru ca fac parte si din echipa de tenis de masa Catena Racing Team! Despre competitie ce pot sa zic?! Ma bucur foarte mult ca am reusit sa castigam la capatul unui meci cu multa tensiune si al unui turneu cu rezultate neasteptate si rasturnari de situatie. A fost o competitie dificila cu un nivel mai ridicat decat anii trecuti si de aceea mi-a placut atat de mult. Au fost multe meciuri frumoase si, chiar daca pentru mine personal nu este prima medalie la tenis de masa, acest trofeu reprezinta pentru mine tot ce e mai frumos si datorita colegilor de la Catena, Catena Racing Team, dar si a celor care fac parte din echipa de tenis de masa. Tin sa le multumesc Lui Vali, Gabi si Liviu pentru aceasta victorie si pentru cum am fost primit in echipa lor, dar si tuturor oamenilor care ne-au sustinut si au fost alaturi de noi…
Gabriel Zamfirescu (Catena Racing Team): Da, suntem campioni!! Am fost protagonistii celui mai frumos moment din istoria Campionatelor de Tenis de Masa Corporatist …. Victoria cu 3 – 2 impotriva favoritilor competiei, IBM Romania. Am plecat la drum cu speranta ca vom castiga marele trofeu si am urcat pas cu pas fiecare treapta, ajungand sa ne indeplim un mare vis, acela de a deveni campioni. Acest vis a devenit realitate si datorita sustinerii neconditionate a colegilor mei din Catena Racing Team, carora le multumesc foarte mult si nu in ultimul rand conducerii Catena – Fildas, in special domnului Radu George, presedintele Catena Racing Team.
Realizator: Oana Georgescu
Editor: Nicu Pojaru