Uractiv Forte

Uractiv Forte - impotriva infectiilor urinare, 10 capsule

Uractiv Forte - impotriva infectiilor urinare, 10 capsule - Catena

Uractiv Forte de la Fiterman este un produs recomandat in tratarea afectiunilor genito-urinare. Laboratoarele Fiterman au creat gama Uractiv pentru mentinerea sanatatii aparatului urinar si pentru imbunatatirea functiei de excretie a rinichilor. Uractiv Forte x 10 capsule contine extract uscat din frunze de strugurii ursului si albastru de metilen si se administreaza de la aparitia primelor semne de disconfort la nivel urinar (durere, urinari frecvente, iritatie) si pana la disparitia acestora, dar nu mai mult de 14 zile. In timpul administrarii Uractiv Forte de la Fiterman Pharma este necesar sa se asigure un aport suficient de lichide.

Uractiv Forte, 10 capsule + Servetele umede cadou

Uractiv Forte, 10 capsule + Servetele umede cadou – Catena

Stiai ca infectiile urinare netratate pot afecta grav rinichii? Sau ca 50% dintre femei sufera cel putin o data in viata de o forma de infectie urinara, 85% dintre acestea fiind provocate de E. coli? De asemenea, mare parte dintre barbati, in special a celor cu varsta mai mare de 50 de ani, dar si femeile insarcinate, prezinta riscul de a suferi o infectie urinara.

Pachetul promotional disponibil la Catena contine Uractiv forte x 10 cps + servetele umede cadou, esentiale pentru sanatatea tractului urinar.

Uractiv forte x 10 caps. + Bella Panty Cadou

Uractiv forte x 10 caps. + Bella Panty Cadou – Catena

Uractiv Forte, de la Fiterman Pharma, este produsul ideal pentru mentinerea starii de sanatate a aparatului urinar si pentru imbunatatirea functiei de excretie a rinichilor. In formula sa speciala contine, printre altele, extract de strugurii-ursului, albastru de metilen, talc si stearat de magneziu, ce ajuta la sanatatea sistemului urinar. Se administreaza inca de la aparitia primelor semne de disconfort la nivel urinar (durere, urinari frecvente, iritatie) si pana la disparitia acestora, dar nu mai mult de 14 zile. In timpul administrarii este necesar sa se asigure un aport suficient de lichide.

La achizitionarea produsului Uractiv Forte primiti cadou si un pachet de absorbante Bella Panty, ce asigura un confort sporit pentru intreaga zi.