Vichy Dercos – Sampon antimatreata

Vichy Dercos - Sampon antimatreata par gras - 200 ml - Catena

Dercos anti-matreata, de la Vichy, este un sampon pentru femei ori barbati ce elimina pana la 100% din matreata vizibila.
Bazandu-se pe tehnologia Seleniu DS, samponul anti matreata pentru par gras si normal Dercos mentine microbiomul (ansamblul organismelor ce exista in mod natural la nivelul pielii) si combate de asemenea si mancarimea scalpului.
Rezultatele sunt vizibile de la prima aplicare avand si un efect anti-recidiva de pana la 6 saptamani.
Testat dermatologic si fara parabeni, Samponul Dercos antimatreata pentru par normal si gras poate fi considerat una dintre cele mai bune solutii impotriva matretii.
Vichy Dercos – Sampon antimatreata par uscat – 200 ml – Catena
Samponul pentru par uscat, Dercos de la Vichy, are o actiune avansata impotriva parului cu matreata si a mancarimilor scalpului. Poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati pentru mentinerea microbiomului si eliminarea matretii vizibile cu pana la 100%.
Vichy Dercos sampon antimatreata se bazeaza pe tehnologia Seleniu DS pentru a avea efecte vizibile imediat si pentru a preveni recidiva pe o perioada de pana la 6 saptamani.
Acest sampon anti matreata pentru par uscat nu contine parabeni si este testat dermatologic. Samponul Dercos Vichy poate fi raspunsul pentru cei care cauta cel mai bun sampon antimatreata.
20% reducere in luna ianuarie
Realizator: Corina Voicu
Editor: Andreea Babarusi