Virodep picaturi si Tussodep sirop

Virodep picaturi x 30 ml - Catena


Virodep picaturi orale este un complex unic de fitoextracte standardizate si nutraceutice asociat cu antibiotice si simptomatice, indicat in terapia infectiilor respiratorii de origine virala sau bacteriana si in mentinerea sanatatii tractului respirator superior si inferior.

Virodep picaturi orale este un supliment alimentar pe baza de propolis si extracte din plante, care favorizeaza functiile aparatului respirator si ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar.

Tussodep sirop x 150 ml – Catena
Tussodep sirop este un supliment alimentar recomandat pentru mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii, calmarea iritatiei gatului si a tusei uscate si/sau productive.
Datorita componentelor active din propolis, roua cerului, cimbru, muschi de piatra si troscot japonez, Tussodep sirop contribuie la eliminarea secretiilor bronsice, la apararea organismului impotriva bacteriilor, virusurilor si radicalilor liberi si la hidratarea mucoasei.
Tussodep sirop este o combinatie de fitoextracte standardizate si nutraceutice cu actiune antiinflamatoare, antibacteriana, antivirala, imunomodulatoare, spasmolitica si antitusiva.
50% reducere
Realizator: Lili Mihaila