Cardul Catena – Mama si Copilul

CATENA ESTE FARMACIA TUTUROR GENERATIILOR.

De la cei mici pana la cei mari, fiecare isi gaseste aici medicamentele de care are nevoie dar si produsele de infrumusetare, de ingrijire personala sau cadourile ideale entru prieteni si membrii familiei.

Farmacistii Catena sunt intotdeauna alaturi de pacienti prin sfaturi si indrumari profesioniste.

Catena a sarbatorit Ziua Femeii intr-un mod cu totul si cu totul inedit. Astfel, pe 8 martie s-au lansat cardul si brosura Mama si Copilul, in cadrul unui eveniment deosebit ce a avut loc la Galeria Senso din Capitala.

Farmaciile Catena intampina mamicile, dar si viitoarele mamici cu un nou card, Mama si Copilul, intregind astfel paleta de carduri de reducere oferita pacientilor sai. In acest mod, indiferent de varsta si necesitati, sanatatea intregii familii este in grija Catena.

Maria Bendris, antrenor personal de fitness si campioana de fitness, alaturi de bebelusul sau Benedickt, sunt imaginea Campaniei si Cardului „Mama si copilul”.

Cardul Mama si Copilul, preturi mici pentru mamici

Pe baza cardului, posesoarele pot beneficia de reduceri suplimentare, astfel:

– 25% la produsele selectate din gamele Fitobimbi, Naturalis, Genera, Color&Soin, Foramen si Fildas;

– 15% reducere la produsele selectate din categoria OTC-uri, suplimente alimentare, cosmetice;

– 5% reducere la produsele selectate din categoria dermatocosmetice si parafarmaceutice.

In plus, posesoarele cardului se pot bucura de brosura Mama si Copilul, publicatie editata de Tonica Group si oferita gratuit.

Mamicile si viitoarele mamici trebuie doar sa completeze formularul de card si, pentru mai multe detalii, pot consulta lista disponibila in farmaciile Catena.

Posesoarele cardului Mama si copilul sepot bucura astfel , fara griji, de una dintre cele mai frumoase etape ale vietii, aceea de a deveni mama si de a-ti vedea copilul crescand.