CATENA are echipa, are valoare!

Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud editia a V-a, 16 iulie – 23 iulie 2017

Una dintre componentele importante ale programului Scolii de Vara Catena de la Eforie Sud este miscarea in aer liber cu antrenamente zilnice (aerobic si aqua gym) pentru un stil de viata sanatos asociat cu un meniu hipocaloric atent ales. Angajatii farmaciilor Catena din Bucuresti si din tara, insotiti de membri ai familiilor lor participa timp de o saptamana, zilnic, la sedintele de antrenament sustinute de antrenoarea Laura Cozma si echipa sa.
Unul dintre cele mai asteptate momente este cu siguranta team-building-ul programat si desfasurat tot in aer liber, pe plaja. Organizat de Irina Stancu si Vasile Lazarescu de la Ability Traning, acesta are ca obiectiv punerea in evidenta a spiritului de echipa, implicarii si comunicarii intre colegi, inventivitatii si imaginatiei. De data aceasta au fost trei echipe care au concurat la cele trei probe extrem de antrenante si de disputate: SAS Team (Strenght Ambition Sportivity), Rechinii portocalii si Teo Blue. Fiecare echipa un lider desemnat de trainerii de la cursurile teoretice si de antrenori si poate ca, deloc intamplator cursul predat in acest sezon de catre echipa Ability Traning se numeste Leadership
Gimnastica de dimineata, cursurile de specialitate, prezentarile de produs, aqua-gym-ul si tream-building-ul se succed si alterneaza cu momente de relaxare si de petrecere a timpului in aer liber, pe plaja sau in apa mari. Toate fac dintr-o astfel de saptamana una de neuitat pentru reprezentantii Catena si insotitorii lor. Concluzia este una singura si este exprimata de fiecare serie la unison: au avut de invatat foarte multe si au trait experiente unice, de neuitat, care ii vor ajuta de-acum inainte in profesie, dar si in viata de zi cu zi.
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Operator: Silviu Crangureanu
Editor: Nicu Pojaru
Foto: Oana Georgescu