CATENA la Sistemul Medical Bucurestean

Organizat in premiera la Bucuresti si sustinut de Farmaciile CATENA, “Sistemul Medical Bucurestean” (suprafata expozitionala a masurat 5.000mp!) a fost un eveniment de mare succes la care au participat reprezentanti ai celor mai importante institutii medicale (spitale, clinici, cabinete) publice si private, firme si companii ce prezinta tehnici de infrumusetare sau comercializeaza produse naturale si ecologice.

Intr-o perioada in care sistemul medical public romanesc se confrunta cu multiple crize in ceea ce privesc fondurile, medicii, investitiile sau infrastructura medicala, organizatorii evenimentului “Sistemul Medical Bucurestean” si-a propus sa evidentieze tocmai elementele pozitive ale sistemului medical public si privat din Romania. Astfel, au fost prezentate bucurestenilor si nu numai o parte dintre cele mai performante servicii medicale private, dar si unele dintre cele mai cunoscute spitale publice din Capitala.

Expozantii au oferit consultatii, constatari si ecografii gratuite, microinjectii cu acid hialuronic pentru netezirea ridurilor, detartraje pentru albirea dintilor, masaje de recuperare, abonamente la Salvare, terapii in salina, reduceri la servicii medicale de cea mai buna calitate.

Seminariile au fost sustinute profesionisti care activeaza in Sistemul Medical Bucurestean, public si privat, temele fiind foarte atractive: “Osteoporoza, problema de sanatate publica”, “Aproape totul despre implantul mamar”, “Salino-terapia”, “Femeia, de la pubertate, la menopauza”, “Infertilitatea cuplului – o problema a ginecologiei moderne”, “Rejuvenarea faciala – tinerete fara batranete!”, “Cursuri de prim ajutor in accidentele domestice”, “Medicina de urgenta a copilului”, “Totul despre igiena orala” sau “Pentru ce traim? -despre scop in viata, persoane dragi, legea atractiei”, sustinut de binecunoscutul Dr.Cristian Andrei.

Text si foto: Oana Georgescu