Catena – premiată de Bursa de Valori, în cadrul proiectului „Made in Romania” 2019

Catena, lider al pieței românești de retail farmaceutic, a fost premiată de Bursa de Valori București (BVB) în cadrul finalei proiectului „Made in Romania”, ajuns la cea de-a treia ediție și a cărui gală a avut loc pe 14 mai 2019.

În finală au fost selectate 15 companii românești, din circa 300 de firme înscrise în acest an. Cele 15 companii premiate de Bursa de Valori sunt considerate motoare ale economiei românești și cele mai bune „povești de creștere” din România.

Este lider pe piața de retail farma, cu peste 750 de unități în multe dintre localitățile țării, cu o campanie media percutantă, pe care cu siguranță cu toții o cunoașteți, a fost prezentarea făcută de organizatori, în momentul premierii Catena.

Mulțumim foarte mult pentru acest premiu, de care suntem onorați. Catena este o afacere stabilă, românească, gândită și creată de oameni și pentru oameni. Suntem lider pe segmentul nostru de piață. Investim de foarte mult timp în dezvoltarea brandului, iar acest lucru ne-a propulsat în inimile românilor și în inimile dumneavoastră. Experiența antreprenorială de peste 20 de ani ne oferă stabilitate și suntem mândri de construcția creată. Vă doresc succes tuturor!, a declarat Alina Marinescu, Director General al Catena, la ridicarea distincției.

Juriul Made in Romania a fost format din Lucian Anghel – Președintele Bursei de Valori București, Răzvan Butucaru – Partener, Audit & Financial Advisory Mazars, Radu Constantinescu – Co-fondator

Qualitance, Ovidiu Dumitrescu – Director General Adjunct Tradeville, Radu Hanga – Senior Adviser to the Board Banca Transilvania, Nicoleta Iordan – Co-fondator Cărturești, Irina Neacșu – Executive Director Corporate Finance BRD-Groupe Societe Generale, Marius Ștefan – Co-fondator Autonom Rent-a-Car, Adrian Tânase – Director General Bursa de Valori București, Ioana Tănase – Executive Director Corporate Finance BCR, Sergiu Voicu – Jurnalist Digi24, Kurt Weber – Director General Horváth & Partners.

Made in Romania este un proiect unic al Bursei de Valori București (BVB) lansat în scopul identificării, promovării și susținerii celor mai bune povești de creștere din România, motoare ale economiei românești și, totodată, pentru sprijinirea acestora pe tot parcursul unui an, pentru a le ajuta să-și aducă afacerile la nivelul următor, prin îmbunătățirea transparenței, vizibilității și, cel mai important, câștigând capitalul necesar pentru o creștere și dezvoltare ulterioară. Prin acest program, BVB dorește să coalizeze în jurul său cât mai mulți antreprenori, consultanți și investitori, să le ofere posibilitatea de a sta la aceeași masă și, astfel, aceștia să poată lucra împreună pentru dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri românesc. Programul a fost demarat de BVB în 2017, în premieră în istoria pieței de capital din România.

Creat în 1999, Catena este cel mai cunoscut și apreciat brand farmaceutic românesc. De-a lungul celor 20 ani de existență, Catena a demonstrat nu doar că vine în sprijinul sănătății românilor, dar şi că se implică activ în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în scopul promovării și practicării unui stil de viață sănătos și responsabil.

Ca o recunoaștere a solidei relații de parteneriat cu pacienţii români, construită în timp și bazată pe încredere reciprocă, Farmacia Inimii – Catena a primit, în ultimii ani, nenumărate premii și distincții de excelență, dintre care amintim: Best Buy Award – Distincție pentru farmacia cu cel mai bun raport calitate-preț din România; Trusted Brands – premiul pentru Brandul de farmacii în care românii au cea mai mare încredere, Superbrands, Qudal – Lanțul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calității produselor și serviciilor din România, și Customers’ Friend (Prietenul Cumpărătorilor), oferit de ICERTIAS (Asociația Internațională de Certificare, cu sediul la Zurich, Elveția).

(Sursa: Tonica)

Realizator : Elena Buhus

Operatori imagine : Alex Andries, Ionel Stanciu

Editor imagine: Stanislav Pescu