CATENA, premiata din nou la Gala Trusted Brands 2015

Dupa ce in anul 2014 s-a aflat pe primul loc in top-ul increderii consumatorilor romani, conform studiului realizat de Trusted Brands in care pentru prima data a fost introdusa categoria Farmacii, CATENA a cucerit locul I pentru al doilea an consecutiv. Cercetarea a fost realizata cu ajutorul unor chestionare cu intrebari deschise, fara variante de raspuns, fiecare respondent nominalizand brand-ul preferat. Studiul Trusted Brands 2015 a fost realizat in perioada septembrie – noiembrie 2014, iar respondentii au fost selectati din baza de date de clienti activi ai Reader’s Digest din tarile participante: Austria, Elvetia, Finlanda, Germania, Portugalia, Romania si Rusia. In aceasta perioada s-au trimis 285.396 de chestionare cu intrebari deschise, dintre care 50.000 numai in Romania, iar selectarea esantionului consultat a fost efectuata astfel incat sa reflecte profilul populatiei din fiecare tara. Din Romania au fost analizate aproape 2000 de chestionare (mai precis 1.986 completate), iar procesarea datelor si a rezultatelor a fost realizata de compania britanica Wyman Dillon Ltd..

CATENA, farmacia de incredere a romanilor…

…a fost aleasa de respondenti pe baza urmatoarelor criterii: Calitate, Valoare, Excelenta, Imagine puternica, intelegerea nevoilor clientilor si Responsabilitate sociala. Evenimentul a avut loc in salonul Le Diplomate al Hotelului Athenee Palace Hilton.

CATENA este astazi, fara indoiala, un brand de succes, iar asta datorita echipei din spatele brandului – angajati, colaboratori si parteneri deopotriva. Nimic n-ar fi fost insa cu adevarat posibil fara increderea pe care i-au acordat-o, in cei 15 ani, zecile de milioane de oameni care i-au trecut pragul. O incredere castigata in timp si care a incununat, astfel, dorinta Catena de a fi farmacia aflata mereu aproape de clientii sai.

In plus, in cei 15 ani de activitate, CATENA a incercat sa rasplateasca fidelitatea clientilor sai prin carduri de fidelitate, cadouri si premii atractive, dar a sprijinit si valorile romanesti, sustinand sportivii Romaniei la Olimpiada de la Londra 2012. De asemenea, Catena a fost sponsor oficial al Eurovision pentru trei editii – 2012, 2013 si in acest an. Cele mai importante sunt insa dovezile de incredere pe care clientii le-au aratat retelei de farmacii Catena, concretizate in premiile primite in aceasta perioada. Iar anul acesta, ne bucuram si ne mandrim ca reteaua de farmacii CATENA a castigat, pentru a doua oara consecutiv, dinstinctia Trusted Brands la categoria sa.

Castigatorii Trusted Brands Romania 2015:

Categorii europene:

– Automobile: Volkswagen
– Electrocasnice: Bosch
– Computere personale: HP
– Telefonie mobila: Samsung
– Operatori telefonie mobila: Orange
– Camere foto: Nikon
– Agentii de turism: Paralela 45
– Banci: Banca Transilvania
– Carduri de credit: Visa
– Companii de asigurari: Allianz Tiriac
– Furnizori servicii internet: RCS & RDS
– Benzinarii: Petrom
– Vitamine: Eurovita
– Remedii impotriva racelii si gripei: Nurofen
– Analgezice: Algocalmin
– Produse de ingrijire a parului: Nivea
– Produse de ingrijire a pielii: Nivea
– Produse de machiaj: Avon
– Detergenti: Ariel
– Cereale pentru micul dejun: Nestle

Categorii locale:

– Statii radio: Europa FM
– Produse de panificatie: Vel Pitar
– Produse lactate: Napolact
– Produse din carne: Cris-Tim
– Ulei de gatit: Untdelemn de la Bunica
– Condimente: Fuchs
– Ape minerale: Borsec
– Hrana pentru animale: Pedigree
– Clinici private: Medlife
– Cafea: Jacobs
– Pasta de dinti: Colgate
– Farmacii: CATENA
– Retailer electrocasnice: Altex
– Sapun: Dove
– Deodorant: Nivea
– Centre comerciale: Kaufland
– Cotidiene: Adevarul
– Statii TV: Pro TV

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros