Catena premiata la Gala Brands for Kids by Forbes 2016

Cea de-a II-a editie a Galei Brands for Kids by Forbes 2016 a avut loc la Hotel Sheraton din Bucuresti, gazda fiind Raluca Michailov, director general BP Publishing Media. In prezenta a peste 150 de invitati, Forbes a premiat 21 dintre cele mai renumite branduri pentru copii. La categoria rezervata brand-urilor care au reusit sa castige un nume rezonant in optiunile parintilor, a fost premiata Catena pentru Servicii farmaceutice adresate familiei cu copii. Trofeul a fost inmanat lui Sorin Chirculescu (Marketig Manager Catena), Alinei Idris (Specialist Marketing Catena) si Eduard Sandulescu (Specialist Marketing Catena).

11 categorii de produse premiate

Intr-un context in care a produce si a pune in vanzare orice produs pentru copii nu este doar un business, ci si un act de imensa responsabilitate sociala, Forbes a gandit acest eveniment pentru a veni in intampinarea cititorilor, cu precadere a parintilor, oferind repere de calitate in explorarea universului produselor adresate copiilor – au spus organizatorii galei. Rezultatele Galei Brands for Kids 2016 s-au bazat pe studiul de piata efectuat impreuna cu compania D&D Research, realizat in luna august 2016, pe un esantion de 1000 de mamici, care locuiesc in orase cu peste 50.000 de locuitori si care au copii cu varste cuprinse intre 0 – 5 ani. Strangerea si explicarea acestor date a fost realizata prin metoda CATI. Astfel, participantelor la studiu li s-a cerut sa precizeze ce produse din categoriile propuse folosesc pentru copilul lor, sa numeasca marca in care au incredere, sa spuna care marca este cea mai sigura pentru copil si sa denumeasca brandul cu cel mai ridicat nivel de calitate din fiecare categorie. Pe baza raspunsurilor oferite s-a realizat un prim clasament care a tinut cont de trei directii, incredere, siguranta si calitate. Premiile au fost inmanate de vedete – mamici si…tatici: Ela Craciun, Anca Serea, Carmen Bruma, Alina Sorescu, Chef Cezar Munteanu, Anca Lungu, Gabriela Simion, Elena Gheorghe, Florentina Opris, Dan Cruceru, Ioana Ginghina, Tily Niculae, Ruxandra Rusan, prof. doctor Dumitru Matei, Raluca Guslicov s.a.
Analizand 11 categorii de produse, iata care sunt liderii care au primit confirmarea si recunoasterea de a seafla in topul celor mai buni in cadrul Galei Brands for Kids by Forbes 2016:
PREMII acordate la 11 categorii de produse pentru incredere, siguranta si calitate
Categoria LAPTE PRAF PENTRU COPII: NESTLE
Categoria SCUTECE: PAMPERS
Categoria PRODUSE PUERICULTURA: PHILIPS AVENT
Categoria PIUREURI BIO PENTRU SUGARI: HIPP
Categoria CEREALE PENTRU SUGARI: NESTLE
Categoria BRAND-URI ROMANESTI CU PRODUSE ALIMENTARE PENTRU COPII si PRODUSE LACTATE PENTRU COPII: NAPOLACT
Categoria GUSTARI PENTRU COPII: NESTLE
Categoria APA MINERALA PLATA PENTRU SUGARI/ COPII MICI: AQUATIQUE
Categoria SUPLIMENTE ALIMENTARE PENTRU COPII: SECOM pentru VITAMINA C
Categoria DETERGENTI: ARIEL
Premiile Speciale Forbes pentru brandurile care au reusit sa castige un nume rezonant in optiunile parintilor au fost acordate urmatoarelor companii, la categoriile:
pentru PRODUSE DE INGRIJIRE CORPORALA PENTRU COPII: NIVEA BABY
pentru CAMPANIA SPUNE DA! INVATA CUM SE CRESTE UN COPIL AUTONOM: DANONINO
pentru EXCELENTA IN PEDIATRIE: MEDLIFE
pentru SERVICII FARMACEUTICE ADRESATE FAMILIEI CU COPII: CATENA
pentru CEL MAI ORIGINAL BRAND DE SPECTACOLE PENTRU COPII: ZURLI
pentru CEL MAI POPULAR BRAND DE JUCaRII: LEGO
pentru CALITATEA EMISIUNILOR DEDICATE COPIILOR: ITSY BITSY
pentru CAMPANIILE DEDICATE COPIILOR: PRO TV, emisiunea ROMaNIA TE IUBESC!
pentru PROGRAME NONGUVERNAMENTALE DEDICATE COPIILOR: SOS SATELE COPIILOR
pentru MAGAZINELE PENTRU COPII sI SUGARI: BEBE TEI
Evenimentul a fost presarat cu numeroase momente artistice sustinute de Formatia Camerala a Palatului National al Copiilor, Grupul Arabesque al Palatului National al Copiilor, Corul Alegretto al Palatului National al Copiilor, Cvartetul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti si Gasca Zurli.
Felicitari organizatorilor editiei 2016 a Galei Forbes Brands for Kids care a premiat si de data aceasta toate acele branduri care au castigat, prin calitatea oferita sau increderea pe care o transmit, un loc special in alegerile firesti ale parintilor pretentiosi, iubitori de calitate. Mai ales ca, pentru a produce si a vinde cu succes orice produs pentru copii nu este doar un business, ci si un act de imensa responsabilitate social.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Cristina Ardelean