Catena, premiata la Gala Forbes 500 Business Awards 2019

Când te dedici sănătății timp de zeci de ani și binelui oamenilor, afacerea creste ea însăși sănătoasă, prosperă și oferă continuu beneficii societății.

Catena, farmacia tuturor românilor, este condusă de douazeci de ani de Anca Vlad, președinte Fildas-Catena Group, ale cărei valori au fost reconfirmate și recompensate de Forbes România, la cel mai important eveniment de business din Romania.

Gala Forbes 500 Business Awards 2019, cea de a șaptea ediție a acestui eveniment, i-a recompensat pe cei mai valoroși 65 de oameni de afaceri ai acestui an! Catena a primit distincția Forbes pentru realizările obținute pe durata întregului an, dar a intrat și în primul Business Hall of Fame de la noi din țară pentru că a bifat cu succes două decenii de activitate neîntreruptă, plasându-se, astfel, în rândul marilor companii autohtone care contribuie la dezvoltarea țării de după căderea regimului comunist.

Anca Vlad, președinte Fildas-Catena Group, a fost inclusă în generația 2019 a celor mai importanți oameni de succes din România, pentru dorința continuă de a contribui la crearea business-ul viitorului.

Premiul Forbes a fost ridicat de Otilia Ostrotky, director general de Relații Publice și Advertising al Grupului Fildas-Catena, vicepreședinte al Fundației Fildas Art.

Întâlnirea elitei business-ului românesc a fost prilejuită de recunoașterea momentelor trecute, dar și de premierea acelor personalități care au marcat economia românească în cadrul noului proiect Forbes Romania 30 pentru RO30. Adică a celor care, vreme de 30 de ani, de la momentul 1989 și până în prezent, au continuat să construiască afaceri de succes pentru români. Catena a ocupat cu mândrie și acest podium grație scopului în sine al acestei afaceri dedicate exclusiv sănătății românilor.

Sala Unirii a Palatului Parlamentului a găzduit grupul de aur al business-ului românesc din 2019, într-o atmosferă de basm, cu flori multicolore, mese dichisite de salon, lumina caldă și discretă a lumânărilor și a zâmbetelor celor prezenți, sub reflexia unor candelabre care au sporit strălucirea evenimentului, asemeni strălucirii afacerilor celor ce construiesc România binelui de câteva decenii.

Atmosfera a fost una ca între vechi cunoștințe bucuroase de revedere și de o îmbrățișare laudativă pentru încă un an, 2019, încheiat cu succes.

Performanță, sustenabilitate, conduită de business sau fairplay au fost cuvintele care au condus seara pe acorduri muzicale.

Vocea business-ului a fost completată de una dintre cele mai iubite voci ale muzicii românești, Andra, care a susținut un concert de excepție. Seara a inclus și vizionarea unui film care i-a readus în atenție pe oamenii de afaceri din trecutul îndepărtat. A urmat Delia, cea care a completat tonul evenimentului cu o melodie despre strălucirea diamantelor, ca o corelație cu modul în care afacerile de succes se șlefuiesc perfect doar dacă au maeștri pe măsură.

Evenimentul s-a încheiat cu decernarea unor premii speciale. Iar senzația serii a reprezentat-o pianul care a interpretat singur celebra sonată în e minor a lui Domenico Scarlatti.

Gala Forbes 500 Business Awards 2019 a fost o seară de neuitat, pe acorduri clasice, contemporane și avangardiste ale muzicalității business-ului din România.

Catena urează sincere felicitări tuturor premianților Forbes 2019!

Realizator: Roxana Chivu

Imagine: Alex Andries

Editor: Stanislav Pescu

Foto: Sabina Ghiormanescu