Concurs de slabit: Da jos kilogramele in plus vara asta! (I-II)

Obezitatea este o problema acuta a zilelor noastre, problema care apartine, probabil, patologiei modernitatii. Si, intelegand ca cine nu are hotare nu-i nici mic si nu-i nici mare, veti putea observa ca secretele pierderii kilogramelor sunt mult mai la indemana decat ati fi tentati sa credeti. Cu conditia ca „normele” sa fie aplicate corect si prudent.

Din acest motiv revista Slab sau gras, farmaciile Catena si antrenorul de fitness Iulian Dinu au organizat un concurs de slabit care sa dezvaluie metodele cele mai eficiente pentru a scapa de kilogramele in plus.
Cei trei participanti la concursul de slabit sunt: Tea Vasilescu (26 de ani, 1,70 m inaltime si 112 kilograme), Florina Murariu (32 de ani, 1,62 m inaltime si 104 kilograme) si Alexandru Panica (22 de ani, 1,84 m inaltime si 126 kilograme).

Timp de trei luni concurentii vor avea la dispozitie absolut tot ceea ce au nevoie pentru a slabi sanatos si a se mentine in forma: abonament la fitness & aerobic (la un club de top!), masaj in fiecare saptamana (la un salon ultracentral!), suplimente alimentare oferite de farmaciile Catena si neconditionata sustinere a unui antrenor personal. Kilogramele in plus iti dau si tie batai de cap? Atunci te invitam sa urmaresti evolutia concurentilor si sa aplici sfaturile specialistilor.

Acest material va este oferit de Catena.