Concurs de slabit: Da jos kilogramele in plus vara asta! (IV)

Concursul de slabit “Da jos kilogramele in plus vara asta!” organizat de revista Slab sau gras, farmaciile Catena si antrenorul de fitness Iulian Dinu a ajuns la cea de-a patra saptamana.

Tea Vasilescu, Florina Murariu si Alexandru Panica au beneficiat de abonamente la fitness & aerobic, masaje saptamanale, suplimente alimentare oferite de farmaciile Catena (Ultra Slim Burner, Ripped Max si Modelor One din gama EAFIT ) si, nu in ultimul rand, de sustinerea antrenorului Iulian Dinu.

Motivati, ambitiosi si entuziasti, cei trei concurenti au inceput sa elimine treptat kilogramele in plus. Tea Vasilescu (26 de ani, 1,70 m inaltime) a pornit de la 118 kg si a reusit sa elimine pana in acest moment 6 kg. Alexandru Panica (22 de ani,1,84m inaltime) a avut initial 126 kg si a slabit 9 kg. Florina Murariu (32 de ani, 1,62 m inaltime) a eliminat 6 kg din cele 104 kg avute la inceputul concursului.
De asemenea, cei trei concurenti si-au imbunatatit activitatea cardiovasculara, si-au dezvoltat rezistenta musculara si, implicit, a crescut si capacitatea de efort fizic.