Congresul Comun de Stomatologie SRS – GAO 2012

Congresul Comun de Stomatologie SRS – GAO Italia s-a desfasurat in perioada 28-30 iunie 2012 la Facultatea de Medicina din Bucuresti. Tema congresului a fost Stomatologia in relatie cu medicina generala. Procedee terapeutice moderne. Prof. univ. dr. Emilian Hutu, presedintele Societatii Romane de Stomatologie, ne-a oferit mai multe informatii despre desfasurarea congresului.

Principalele subiecte dezbatute in cadrul congresului au fost urmatoarele: Noi metode clinice utilizate in parodontologie; Reabilitarea pacientilor cu defecte mandibulare utilizand tehnici de implantologie; Complicatii ale cariilor; Utilizarea materialelor osteotropice in stomatologie;

Tehnici de perspectiva in tratamentele endodontice; Odontologie; Terapii laser si fotodinamice in stomatologie; Chirurgie oro-maxilo-faciala; Estetica dentara; Preventie; Noutati in protetica dentara; Materiale si tehnici noi in odontologie; Aspecte practice privind tratamentul ortodontic al anomaliilor dento-maxilare; Aspecte moderne in implantologie.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator Andreea Capitanu.