Cu CATENA esti mereu castigator!

Sambata, 1 aprilie 2017, farmacia CATENA din Veranda Mall a fost plina de fani si clienti fideli. NICO, indragita interpreta si-a asteptat fanii cu CD-uri si cu autografe, dar si cu o multime de alte surprize. Este vorba despre Motive, cel mai nou material discografic semnat Nico - imaginea lantului de Farmacii CATENA.

Despre farmaciile Catena

Infiintata in 1999, Catena – brand 100% romanesc – s-a dezvoltat continuu, ajungand, in prezent, cea mai mare retea de farmacii din Romania, cu un numar de peste 570 de unitati in intreaga tara. Axandu-se pe crearea unei relatii speciale cu clientii sai, Catena a reusit sa castige increderea a milioane de romani, prin preturi mici, sfaturi profesioniste, oferite din inima, si prin ample programe de fidelizare, peste 4,5 milioane de romani detinand un card de fidelitate Catena. Prin intermediul acestor carduri, posesorii beneficiaza permanent de preturi reduse in farmaciile Catena.
Despre albumul Motive by NICO
Editat la CAT Music, acesta contine si cele mai recente si de succes extrase pe single: (Sa-mi Dai) Motive, In Locul Tau, Alt Inceput si Clipe. Compozitorii Laurentiu Matei, Adi Cristescu, Madalin Dragan(Shoby), Andrei Tudor, Bogdan Vlasceanu (F Charm), Razvan Preda (Sonny Flame) si Alexandru Minculescu (Cabron), impreuna cu textierii Loredana Mindrescu (Moni-K), Cristina Balan (Vocea Romaniei 2016!), Ovidiu Iordache si Andreea Andrei sunt cei alaturi de care Nico a lucrat intens pentru ca acest album sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului sau.
Ca bonus tracks, albumul include doua foarte populare cantece legate de campaniile Catena si apartinand, muzica si versurile, lui Bogdan Tascau: Catena-Tango si Catena-Generatii.
Iar miercuri, 5 aprilie, Ai MOTIVE in plus sa vii la farmacia CATENA Unirii, unde te asteapta, de la ora 13.00, Nico si dna Stela Popescu, cu multe surprize si multa dragoste!