Familia Catena la Tabara de Vara

Incepand cu luna iunie si pana in septembrie, timp de o saptamana reprezentanti ai farmaciilor Catena din Bucuresti si din tara, insotiti de membri ai familiilor lor (soti, sotii, copii, parinti, frati sau surori) participa la Scoala de Vara Catena de la Eforie Sud.
Este a V-a editie care a venit astfel cu noutati in ceea ce priveste organizarea, programul fiind insa la fel de interesant, de variat si de animat. Impartiti in doua grupe, acestia participa la cursul si work-shop-ul intitulat Leadership si motivarea echipei, sustinut de membrii echipei Ability Traning, in frunte cu Irina Stancu. Activitatile in aer liber, programate dimineata (gimnastica aerobica, beach – voley) si dupa-amiaza (Aqua Gym) sunt coordonate si sustinute de antrenoarele Laura Cozma si Doina Rotaru, iar prezentarile de produs, de echipa Glaxo. Cu toate acestea, cei care participa la Scoala de Vara Catena se bucura si de timp liber, cu momente de relaxare.
Team-buliding-ul pe plaja, programat la mijlocul saptamanii reprezinta una dintre cele mai asteptate, antrenante si mai ales motivante activitati ancheiate cu festivitatea de premiere.
Sub coordonarea echipei Ability Trading, concurentii impartiti in trei echipe (farmacisti si membrii ai familiilor) participa la trei probe ingenioase, antrenante si amuzante care ii pun serios la incercare si le dau ocazia sa isi doveadeasca in primul rand spiritul de echipa. Toate activitatile din programul Scolii de Vara concura la ideea de echipa si toti participantii, fara exceptie dovedesc de fiecare data ca merita sa faca parte din marea echipa numita Catena – a spus Larisa Cangea (dep. Resurse Umane), coordonator al editiei din acest an.
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Mihaela Moldoveanu, Oana Georgescu
Operator: Silviu Crangureanu
Editor: Nicu Pojaru
Foto: Oana Georgescu