Gala Femeilor Care Daruiesc Sanatate, editia 2017

In urma cu trei ani, Dr. Florentina Opris, alaturi de Asociatia Pentru O Viata Sanatoasa din Romania initiau si au organizau, proiectul Gala Femeilor Care Daruiesc Sanatate, din dorinta de a recunoaste si recompensa activitatea femeilor din diverse domenii de activitate, promotoare si sustinatoare a unei vieti sanatoasi si a tot ceea ce implica ea.
Si pentru ca Viata Sanatoasa, inseamna echilibru in tot ceea ce facem, alaturi de doamnele invitate la Palatul Ghica unde a fost gazduita editia 2017 a Galei Femei Care Daruiesc Sanatate, domnii au fost aceia care au oferit premiile. A fost o seara speciala, cu prezente remarcabile si invitati pe masura evenimentului: Marius Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Razvan Teohari Vulcanescu, Presedinte Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), Sorin Mierlea, Presedinte InfoCons – Asociatie pentru Protectia Consumatorilor, Florin Uceanu, multiplu campion national, campion balcanic la Culturism, maestru al sportului, antrenor fitness si culturism, Mihai Dragomir (Maestru al Sportului), chef Antonio Pasarelli si chef Cezar Munteanu!
Din punctul meu de vedere, femeile care daruiesc sanatate sunt femeile care prin activitatea lor sustinuta, creeaza acea stare de bine, atat fizica, cat si psihica, care ne ajuta sa prevenim aparitia bolilor si sa avem sanatatea care este stalpul activitatilor pe care le intreprindem in fiecare zi! – a declarat Florentina Opris, Presedinta Asociatiei Pentru o Viata Sanatoasa si initiatoarea acestui proiect.
Anca Vlad, Presedinta Fildas si Catena Grup – Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera
Printre laureatele Galei 2017 Femei Care Daruiesc Sanatate s-au numarat Anca Vlad – Presedinte Fildas si Catena Grup, Dr. Carmen Orban, Manager Institutul Clinic Fundeni, Conf.Dr. Corina Silvia Pop, Secretar de Stat Ministerul Sanatatii, Valeria Racila van Groningen, fosta campioana olimpica la canotaj, Gabriela Szabo, fosta campioana olimpica la atletism, fost Ministru al Tineretului si Sportului, Clara Bomboe, Director de Programe, Strategie si Planificare Kanal D, dr. Anca Daniela Raiciu, Director Marketing Hofigal SA, Carmen Negoita, Mihaela Tatu, Carmen Bruma, Adina Halas Hugeanu, Mihaela Cristofor ( Manager General Miko Palace), Simona Dragomir (Sales Director Pell Amar Cosmetics), Simona Carniciu (Medic Specialist diabet, nutritie si boli Metabolice), Vania Limban, Irina Alionte (mangar general BodyShape Transformation Center), Daniela Palade Teodorescu, Redactor Sef Avantaje, Simona Dragomir, realizator TV, Susana Pletea (Director Editorial Burda Romania), Nadia Tataru (manager general Itsy Bitsy), Mihaela Marin Udrea (director eva.ro), Diana Bart (Prima TV), Mirela Buzila, Adriana Petrescu (psiholog) s.a.
A fost o seara de exceptie, in care profesionalismul si prietenia si-au dat mana – a marturisit Florentina Opris la final. Si sunt sigura ca a fost inceputul unor colaborari foarte frumoase intre aceste doamne si domni de la care cu siguranta, foarte multi romani vor avea de invatat si de castigat, la capitolul SANATATE.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Cristina Ardelean