Gala Invingatorii Crizei 2008 – 2015

Grupul de Presa Bursa (Florian Goldstein, Presedinte) a organizat la Palatul Parlamentului Gala Invingatorii Crizei 2008 - 2015, ocazie cu care au fost premiate companii din diferite domenii de activitate care au reusit sa treaca peste criza economica din ultimii ani. Printre acestea s-a numarat si Catena care a castigat detasat in Domeniul Farmaceutic. Multumesc mult organizatorilor, tuturor celor care ne-au votat si ne-au dat ocazia sa ne aflam aici – a spus Alina Marinescu, General Manager Catena. Multumesc echipei, tot mai puternica, alcatuita din profesionisti ce fac fata tuturor provocarilor. Dragi colegi, va multumesc!. La Gala organizata alaturi de Ziarul Bursa si de Comisia pentru Buget, Finante si Banci din Camera Deputatilor au fost prezenti si Sorin Chirculescu, Marketing Manager Catena si Aurelia Babinciuc, Director National Vanzari Catena.
Analistii ziarului Bursa au intocmit mai multe topuri, pe baza rezultatelor financiare obtinute de companii, in perioada 2008 – 2015, in functie de profitabilitate si sanatatea financiara a companiilor din domenii precum energie, agricultura, sectorul bancar, piata de capital etc. Dincolo de cifre, cititorii tuturor publicatiilor au avut propria perceptie privind castigatorii crizei, in functie si de notorietate. De aceea s-a decis ca, pe langa premiile rezultate din calcule si din situatiile financiare, sa ofere posibilitatea publicului sa isi exprime preferintele, in cadrul unui sondaj de opinie, pe site-ul www.bursa.ro.
Efectele crizei financiare internationale, din ultimii ani, s-au extins si asupra economiei tarii noastre – spuneau reprezentantii Bursa. Multe companii au reusit sa faca fata provocarilor acestei crize si au adoptat strategii care le-au transformat in companii de succes si in timpul crizei. Ne-am propus sa vi le prezentam si sa le recompensam!. Gala prezentata de Mihai Radulescu, de Ancuta Stanciu si de Adina Ardeleanu, redactor sef, respectiv redactor sef adjunct ziarul Bursa a inceput cu discursul celor doi invitati speciali Adrian Vasilescu, Consultant de Strategie BNR si Mircea Ursache, Vicepresedinte Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF).
Iata care au fost laureatii Galei Invingatorii Crizei 2008 – 2015:
Categoria Constructii: DANYA CEBUS ROM, Votul Publicului: HIDROCONSTRUCTIA
Categoria Industrie: CONTINENTAL AUTOMOTIVE PRODUCTS, Votul Publicului: AUTOMOBILE DACIA
Categoria Agricultura: TRANSAVIA, Votul Publicului: COTNARI
Categoria IT: IBM Romania, Votul Publicului: BITDEFENDER
Categoria Retail: KAUFLAND Romania, Votul Publicului: DEDEMAN
Categoria Energie: Societatea Nationala de Transport de Gaze Naturale TRANSGAZ S.A. , Votul Publicului: Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice TRANSELECTRICA S.A.
Categoria Telecomunicatii: ORANGE Romania, Votul Publicului: VODAFONE Romania
Categoria Banci: Banca TRANSILVANIA, Votul Publicului: GARANTI Bank
PREMIUL pentru Indicele BET – XT: Banca TRANSILVANIA
PREMIUL pentru Indicele BET – FI: SIF Transilvani
PREMIUL pentru performanta in administrare pe piata de capital: SIF Banat Crisana
Votul Publicului pentru Indicele BET – FI: SIF Moldova
Domeniul Avocatura, Votul Publicului: PIPEREA si Asociatii
Domeniul Farmaceutic, Votul Publicului: CATENA
Domeniul Brokeraj de Bursa, Votul Publicului: BT CAPITAL Partners
PREMIUL SPECIAL pentru dezvoltarea relatiilor de afaceri romano-franceze: Dana Gruia Dufaut (Cabinet de Avocatura GRUIA DUFAUT) – Grupul de presa BURSA editeaza si cotidianul in limba franceza Bucarest Hebdo
OMUL ANULUI in ENERGIE: Av. Dr. Remus Borza (EURO Insol)
PREMIUL de EXCELENTA in INSOLVENTA pentru rezultatele celor 10 ani de activitate: CITR
PREMIUL SPECIAL pentru dezvoltarea capitalului autohton in industrie: Stefan Vuza, Presedintele Grupului SCR
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Cristina Ardelean