Ingrijirea parului si ciocolata

Trustul de Presa GALENUS si-a rasfatat din nou cititoarele cu un eveniment special gazduit pe terasa Ceainariei SERENDIPITY (str.Dumbrava Rosie nr.12). In ambianta speciala oferita de aceasta oaza de racoare situata in mijlocul Bucurestilor si savurand o limonada rece, cititoarele revistelor TONICA, FARMACIA TA si SLAB sau GRAS au primit sfaturi de la specialisti - Dr.Oana Spanu, medic dermatolog Centrul Medical ANAIS, Dr.Corina Zugravu, medic specialist igiena alimentatiei si nutritiei si Dr.Dan Dimitriu, medic specialist medicina interna Centrul Medical UNIREA. Temele abordate au fost extrem de interesante si unanim apreciate de toti cei prezenti: ingrijirea parului vara, cum ne mentinem sanatatea cu ajutorul produselor naturale si consumul de ciocolata.

Discutia a debutat cu o prezentare de produs sustinuta de Farmaciile CATENA, a caror reprezentanta, Diana Enea, le-a vorbit celor prezenti despre produsele cosmetice care nu trebuie sa lipseasca din trusa de vacanta. Specialistul in dermatologie, Dr.Oana Spanu le-a dat cateva sfaturi despre ingrijirea parului in functie de sezon. Astfel, am aflat ca vara trebuie sa fim atenti la razele soarelui, la apa sarata sau la apa de piscina factori care afecteaza firul de par. Trebuie sa folosim sampoane blande, masti hidratante cu ulei de ricin, ulei de masline si nu trebuie sa neglijam taierea varfurilor daca vrem sa avem un par frumos si sanatos. Importanta este si dieta pentru ca o dieta neadecvata poate duce la caderea parului, deci trebuie sa avem un aport crescut de vitamina B si C in alimentatie.

Evenimentul a continuat cu Dr.Dan Dimitriu care a vorbit doamnelor despre combaterea problemelor legate de tulburarile menstruale, despre ce masuri pot lua pentru a imbunatati calitatea somnului, dar si despre cum pot renunta la fumat. Pentru toate aceste probleme au fost facute si recomandari de produse fitoterapeutice de la «Ozone Natural». Seara s-a incheiat cu un subiect care a facut…deliciul invitatilor: ciocolata. Dr.Corina Zugravu a vorbit despre compozitia ciocolatei, tipurile de ciocolata, numarul de calorii si cantitatea pe care o putem consuma zilnic. Am aflat ca procesul de fabricare al ciocolatei este unul complex.

In incheierea evenimentului cititorii au primit cadouri din partea organizatorilor si a sponsorilor evenimentului care au oferit produse cosmetice de la CATENA, produse pentru ingrijirea parului de la ORIFLAME, produse naturiste de la OZONE Natural si ciocolata amaruie de la HEIDI. Evenimentele revistelor TONICA, FARMACIA TA si SLAB sau GRAS organizate si coordonate de PR – ul Claudia Doanta sunt organizate lunar si sunt menite sa creeze o legatura intre revistele trustului, medicii specialisti si cititorii fideli. Pentru informatii suplimentare si pentru a participa la urmatorul eveniment nu ezitati sa ne contactati la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0745.777.095, persoana de contact, Claudia Doanta, Specialist Relatii Publice.

Oana Georgescu