Naturalis Calciu + Vitamina D3 Forte!

In timpul expunerii la razele soarelui, la nivelul pielii este produsa Vitamina D.
Cel mai important rol al Vitaminei D in organismeste sa mentina calciul si fosforul din sange la valori normale,fiind unul dintre principalii actanti in absorbtia calciului in organism.
Fara absorbtia si fixarea unei cantitati suficiente de calciu,rezistenta si densitatea oaselor scadesi creste riscul aparitiei unor probleme ale sistemului osos.
La copii insuficienta de Vitamina D3 duce la rahitism.Iar adultii de peste 30 de ani inregistreaza o incetinire semnificativa a procesului de regenerare a tesutului osos.
Naturalis Ca cu vitamina D3 este un supliment alimentar care asigura necesarul de calciu in organism atat pentru adulti cat si pentru copii.
Calciul este un tonic al sistemului nervos care mentine buna functionare a sistemului osos si a dintilor.Impreuna cu magneziul si potasiul este responsabil de sanatatea sistemului cardiovascular.
Diminueaza alergiile si insomniile.Vitamina D asigura transportul calciului si sprijina cresterea osaturii.
Permite absorbtia mineralelor si transportul calciului in sange.Regleaza ritmul cardiac, previne instalarea osteoporozei, aparitia tulburarilor nervoase, slabiciunea generala si contribuie la buna functionare a tiroidei. Face echipa buna cu calciul si impreuna intaresc sistemul imunitar.
Realizator: Mihaela Moldoveanu
Editor: Nicu Pojaru