NICO si MUZICA INIMII TALE LA CATENA

Vara se topeste domol in armonii toride.
Muzica verii este rapsodia bucuriei si a sufletelor calde.
Catena, farmacia inimii,vibreaza prin muzica inimii.

NICO a avut un motiv temeinic sa isi lanseze ultimul album chiar la o Farmacie CATENA, cea din Piata Romana. Acolo si-a asteptat prietenii, fanii si clientii farmaciei cu noul album intitulat MOTIVE, dar si cu discuri cadou, cu autografe si cu ….selfiuri.
Proiectul Muzica inimii la Catena este un proiect inedit si a gazduit, iata, in premiera, lansarea celui mai nou material discografic al acestei artiste unice. Nico este si imaginea Catena. Iar evenimentul desfasurat intr-un spatiu inedit , o farmacie, a fost o provocare atat pentru artist cat si pentru public si organizatori.
Trecatorii au fost placut surprinsi sa se regaseasca in mijlocul unui spatiu muzical stradal si , tocmai pentru ca vremea era caniculara, sa se racoreasca intr-un loc prietenos, umbros si familiar.

La Catena au regasit prieteni, vecini, artisti indragiti si alte celebritati .

Otilia Ostrotki : Nico este, in primul rand, un artist care canta cu inima.
Octavian Ursulescu (prezentator): Nico este o voce extraordinara de muzica usoara, de muzica pop.
Titus Andrei (redactor si critic muzica, Radio Romania) : Medicamentele intretin speranta, iar muzica vindeca. Candva, undeva Eminescu nota ca cel care canta se dezmiarda pe el insusi si dezmiarda si pe ceilalti. Nico, intr-adevar canta si dezmiarda cu suflatul ei, zambind.
Nico : Acest album este un album in care am pus foarte mult suflet, in care eu sunt coautor la 3 piese. Acesta fiind un mare pas pentru mine ca si artist… Cel mai important lucru este ca acest album se face remarcat cu ajutorul celei de-a 2-a familii a mea, familia CATENA, de care sunt mandra!

Discret, din umbra, cu atentie si dragoste, sotul vedetei observa si nu face prea multe comentarii. Laurentiu Matei este muzician si compozitor, majoritatea pieselor de pe disc ii apartin. Dar el nu face caz de asta. Modestia il trimite la coltul din care cu greu ii smulgem cateva vorbe. Piesele vorbesc singure.
Prieteni si colaboratori care nu au putut veni, au dorit sa trimita mesaje pentru NICO
Prin grija Catena, albumul a fost oferit tuturor fanilor, publicului si clientilor fideli.

La CATENA si muzica vine din inima!

REALIZATOR : Corina Voicu
Operatori: Alexandru Andries , Silviu Crangureanu
Editor : Catalin Mircea
Redactor- reporter : Ioana Bercaru