Sloganul celor de la Nutrition Research & Development, “Stiu ce si cat mananc” a fost respectat si de data aceasta.
Fursecurile Nucita contin nuca in proportie de 50%, xylitol, albus de ou, amidon si cafea solubila.Nucile, ingredientul principal al Nucita, sunt bogate in minerale precum sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor, fosfor, sulf, fier, cupru, zinc si iod, in vitaminele C, B1, B2, B5, PP, in caroten dar si in Omega 3.
Xylitol-ul este un indulcitor 100% natural, contine cu 40% mai putine calorii decat zaharul, are indicele glicemic de numai 7 comparativ cu cel al zaharului (70) sau al glucozei (100). Este ideal pentru diabetici, nu provine din organisme modificate genetic si este produs prin fermentatie naturala din coceanul de porumb.
Nucile se numara printre alimentele recomandate diabeticilor pentru ca ajuta la o mai buna functionare a circulatiei sanguine si la scaderea nivelului colesterolului.Reteta fursecului Nucita a fost conceputa de specialistii in nutritie din cadrul Nutrition Research & Development pentru a oferi consumatorului proportia optima de glucide, lipide si proteine. Furescurile Nucita, cel mai nou produs al Nutrition Research & Development sunt disponibile numai in reteaua farmaciilor Catena din toata tara.
Acest material va este oferit de Catena
Realizator Oana Georgescu