O floare de la Farmacia Catena

Echipa CATENA Ploiesti va face primavara mai frumoasa. Pe 8 Martie doamnele si domnisoarele primesc in dar de la CATENA o floare, un zambet si noua brosura "O inima sanatoasa iubeste mai mult!".

De ziua femeii, CATENA sarbatoreste sanatatea inimii. Cu aceasta ocazie, farmaciile CATENA lanseaza seria noua de brosuri “O inima sanatoasa iubeste mai mult”. Actiunea face parte din campania de sanatate si responsabilitate sociala, initiata cu sase ani in urma, ajungandu-se la 1 milion de brosuri distribute de la inceperea campaniei.

“O inima sanatoasa iubeste mai mult” are la baza informarea, educarea si preventia, fiind creata in vederea informarii publicului cu privire la bolile cardiovasculare. Obiectivul campaniei este de a veni in sprijinul oamenilor, de a-i ajuta sa isi imbunatateasca stilul de viata.

Lantul de farmacii CATENA, despre care cu siguranta ati auzit sau poate chiar le-ati calcat pragul, reprezinta eel mai mare lant de farmacii din Romania. Aspectul modern al farmaciilor, ambianta placuta, gama variata de produse, preturile avantajoase, ofertele promotionale atractive, dar mai ales serviciile de calitate sunt cele mai importante criterii dupa care se conduce CATENA. Veti constata, intrand in oricare farmacie Catena, ca relatia farmacist-client nu este nici pe departe una formala. Personalul specializat va indruma si va ofera mereu sfaturi si recomandari. Intr-o maniera prompta si profesionista, veti primi, de asemenea, informatii despre medicamentele noi, produsele naturale si terapiile alternative de care puteti beneficia in CATENA.

“Respecta si vei fi respectat” este unul dintre principiile care guverneaza compania noastra. Drept urmare, CATENA a inteles sa adopte o atitudine etica in afaceri, sa incurajeze munca in echipa si respectul reciproc, sa puna accent pe calitatea si dezvoltarea serviciilor.

Principalele atuuri ale companiei – profesionalismul, calitatea, experienta, amabilitatea, acoperirea nationala – au ajutat-o sa-si asigure succesul si, odata cu acesta, primul loc la nivel national. Farmaciile CATENA au initiat o serie de actiuni si campanii de sanatate si responsabilitate sociala, la nivel national, care se adreseaza clientilor de toate varstele.

Si pentru ca stim ca intotdeauna reducerile incanta simturile dar mai ales buzunarele, Catena rasplateste fidelitatea clientilor si prin intermediul reducerilor semnificative cu cardul CATENA: 11-22% la peste 4000 de produse: medicamente, cosmetice si suplimente alimentare.

Echipa CATENA PLOIESTI va asteapta pe 8 Martie, ora 12.30, in zona Hotelului Central din Ploiesti, sa sarbatorim impreuna Ziua Femeii, a Inimii!