Parul lung si des cu Rephair se tine!

Parul lung este dintotdeauna un simbol al feminitatii. Daca este des si stralucitor este un simbol al unei sanatati de fier. In zilele noastre insa, rar intalnim o femeie sau un barbat care sa nu aiba probleme cu caderea parului.

Factorii de mediu, vantul, ploaia, frigul, caldura excesiva, anumiti compusi din produsele de ingrijire, stresul indeosebi, contribuie la deteriorarea progresiva a parului. Si cum podoba capilara a fost dintotdeauna un factor de atractie dar si un simbol al sanatatii, nu o putem lasa la voia intamplarii. Studiile recente au aratat ca stresul este inregistrat la nivelul scalpului si transformat intr-o iritatie. Aceasta afecteaza capilarele care nu mai hranesc firul cum trebuie, ceea ce duce la caderea acestuia.

Putem tine stresul sub control zi de zi dar ar fi indicat sa si tratam parul deja deteriorat. Cu gama dermatocosmetica naturala REPHAIR ce contine produse de regenerare si fortificare a podoabei capilare n-avem cum sa dam gres. Sampon anticadere si volum, balsam reparator si fiole anticadere si fortifiere, toate acestea redau frumusetea si vitalitatea parului. Rephair reprezinta un tratament inovativ ce contracareaza caderea si slabirea firului de par, sustinand functionarea corecta a radacinii si protejarea impotriva radicalilor liberi si a anumitor enzime generate de stresul psihic sau fizic, alimentatia necorespunzatoare, fumat ori poluarea atmosferica. Samponul anticadere si volum, Rephair, imbunatesteste capacitatea de absortie a tesuturilor din jurul radacinii, stimuland cresterea parului. Balsamul reparator este indicat in cazul parului subtire, tern, cu tendinta de cadere. Are in compozitie ulei de canepa si de argan. Fiolele anticadere si fortifiere REPHAIR reprezinta un tratament stiintific avansat, pentru a contracara caderea si slabirea firului de par.

Tratamentul cu fiolele anticadere si fortifiere imbunatateste capacitatea de absortie a tesuturilor din jurul radacinii, pentru a spori aportul de nutrienti si oxigen, intarind parul deteriorat. Contin lupin alb, ulei vegetal de canepa si de argan si extracte de mei si coada-calului, cu beneficii dovedite stiintific in tratamentul parului.

Realizator: Mihaela Moldoveanu