Retrospectiva evenimentelor Catena, 2016

Anul 2016 a fost unul de exceptie din toate punctele de vedere pentru Fildas si Catena Grup, Fildas trading, Tonica Group, pentru Fundatia Fildas Art si Programul Catena pentru Arta care organizeaza si sustin toate vernisajele si evenimetele cultural - artistice gazduite de Galeria Senso, un reper cultural al Bucurestilor.

Au fost zeci si zeci de evenimente din toate domeniile de activitate (cultura, arta, business, sport, lifestyle, vernisaje, lansari de carte si de disc, concerte, festivaluri de film si teatru, conferinte, evenimente si gale caritabile s.a.) unde Catena a fost direct implicata, pe care le-a initiat, sustinut sau organizat.

Au fost insa alte zeci de trofee, premii speciale si distinctii care au recompensat activitatea Catena in perioada 2015 – 2016 si pe care ltrebuie sa le amintim.
Anul acesta, Catena Hygeia SRL a ocupat locul I la Categoria Comert, Turism / Intreprinderi Mari (comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine de specialitate) in Topul National al Firmelor al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
Printre castigatorii celei de-a II-a editii a Galei Excelenta in Management organizata de Revista Capital, eveniment la care au fost nominalizati cei mai importanti manageri din sectoarele economiei romanesti, la categoria Cel mai bun responsabil CSR a fost premiata Otilia Ostrotki, Coordonator CSR Fildas si Catena Grup, pentru dezvoltarea a numeroase campanii si programe de ajutorare a categoriilor defavorizate, de informare a populatiei cu privire la diverse afectiuni, precum si consilierea si oferirea de servicii gratuite, implicarea si sponsorizarea de evenimente caritabile. Tot in 2016 in cadrul Galei Forbes Woman, au fost premiate Cele mai influente femei din Romania printre care s-au numarat si Anca Vlad, Presedinte Fildas si Catena Grup distinsa cu Premiul pentru cea mai influenta antreprenoare. Continuand traditia ultimilor 15 ani, personalitati influente ale comunitatii de business, ale mediului educational si politic din Romania au fost recompensate pentru activitatea lor din anul precedent la Gala Premiilor Romania Top 100 Companii. La evenimentul organizat de Finmedia care a sarbatorit 15 ani in 15 topuri prin Gala Business-ului de Top romanesc Premiul de excelenta in domeniul farmaceutic a revenit Fildas si Catena Grup.
Grupul de Presa Bursa a organizat la Palatul Parlamentului alaturi de Comisia pentru Buget, Finante si Banci din Camera Deputatilor Gala Invingatorii Crizei 2008 – 2015, ocazie cu care au fost premiate companii din diferite domenii de activitate care au reusit sa treaca peste criza economica din ultimii ani. Printre acestea s-a numarat si Catena care a castigat detasat in Domeniul Farmaceutic. Multumesc mult organizatorilor, tuturor celor care ne-au votat si ne-au dat ocazia sa ne aflam aici – a spus Alina Marinescu, General Manager Catena. Multumesc echipei, tot mai puternica, alcatuita din profesionisti ce fac fata tuturor provocarilor. Dragi colegi, va multumesc!
Cu ocazia ceremoniei True Leaders 2016 organizata de ICAP Romania au fost premiate companiile de top din Romania care au reusit sa se remarce in 2015 prin indeplinirea simultana a patru criterii obiective: profitabilitate crescuta (printre primele 500 de companii din Romania in baza EBITDA), cresterea numarului de angajati, risc de creditare scazut (ICAP credit rating de la A1 la B2), o pozitie de lider in industria lor. Castigatoare si lidera a industriei Pharma, FILDAS Trading a fost distinsa cu Trofeul True Leaders pentru anul 2015.
In anul 2016, Catena a fost distinsa pentru a doua oara cu Trofeul Superbrands Romania pentru anul 2015. Lider pentru categoria sa (Farmacii), Catena a reusit sa isi mentina majoritatea premiilor castigate consecutiv in ultimii ani, fiind rasplatita pentru creativitatea, imaginea, onestitatea, profesionalismul, consecventa si promisiunile indeplinite fata de consummator. Trofeul a fost inmanat lui Alexandru Vlad, Project Manager Catena. Suntem onorati ca si in acest an Catena, Farmacia Inimii – a castigat un trofeu atat de important! – a spus acesta. Va multumesc si in numele intregii echipe, alaturi de mine fiind chiar Directorul de Marketing, Sorin Chirculescu. Profesionalismul si creativitatea colegilor reprezinta principalul motor care ne-a condus catre aceasta performanta, catre recunoasterea si aprecierea activitatii noastre. Multumim si pacientilor nostri care ne sunt alaturi si carora le rasplatim increderea si cu asemenea rezultate. Si, nu in ultimul rand, abia astept sa ne revedem si anul viitor, pe aceeasi scena, cu acelasi trofeu! La cea de-a II-a editie a Galei Brands for Kids by Forbes 2016 au fost premiate peste 20 dintre cele mai renumite branduri pentru copii. La categoria rezervata brand-urilor care au reusit sa castige un nume rezonant in optiunile parintilor, a fost premiata Catena pentru Servicii farmaceutice adresate familiei cu copii. Gazduita de Galeria Galateca, cea de-a VII-a editie a BrandRo – Topul marcilor romanesti, 100 cele mai puternice branduri romanesti a fost organizata de Revista Biz si a prezentat rezultatele studiului realizat de compania de cercetare Unlock Market Research pe tot parcursul anului. Acest eveniment s-a adresat tuturor celor care vor sa stie care sunt valorile romanesti si acelora interesati de modul in care brandurile autohtone trec testul timpului, asa cum a facut si Catena, care si-a propus sa ramana un brand de referinta in piata farmaceutica romaneasca in privinta calitatii si profesionalismului serviciilor oferite pacientilor sai, pregatind noi si diverse campanii sociale ori de promovare destinate sutelor de mii de romani care trec zilnic pragul farmaciilor cu acelasi nume.
Ar fi foarte multe de spus si de scris despre toate proiectele de succes sustinute de Catena si in 2016, majoritatea devenite traditie, despre toate actiunile caritabile pe care le-a sprijinit sau despre performanta lui Paul Georgescu, romanul care, sustinut de Catena, a reusit sa traverseze Canalul Manecii stabilind pe 14 septembrie 2016 un nou record romanesc: 53 km in 13h36’…
Va dorim tuturor un an nou 2017 plin de recorduri, de impliniri si de performante remarcabile in toate domeniile de activitate!
Realizatori: Oana Georgescu, Mihaela Molodveanu
Editori: Stanislav Pescu, Andreea Babarusi, Nicu Pojaru
Foto: Sebastian Oros, Cristina Ardelean