Scoala de Vara Catena, Eforie Sud 29 august – 4 septembrie 2016

La inceputul lunii iunie editia 2016 a Scolii de Vara Catena de la Eforie Sud debuta in forta, anuntand noi si noi serii de farmacisti si farmaciste din toate colturile tarii.
Astfel, in fiecare saptamana in statiunea de la malul marii au sosit cate 30 – 40 de reprezentanti ai farmaciilor Catena din toate orasele tarii si, in premiera au participat reprezentanti ai departamentelor Financiar, Contabilitate si Resurse Umane din cadrul Fildas si Catena Grup Bucuresti si Pitesti.
Programele de pregatire teoretica si team-building-rile (coordonatori Vasile Lazarescu si Irina Stancu, trainer Ability Traning) au alternat zilnic cu acelea de pregatire fizica (aerobic, aqua gym, exercitii si antrenamente in aer liber si pe plaja) sustinute de antrenoarele Laura Cozma si Dana Enache. O importanta componenta a programului Scolii de Vara Catena de la Eforie Sud a fost acela de antrenamente zilnice (gimastica si exercitiile de dimineata si seara au alternat cu sedintele de aqua gym) pentru un stil de viata sanatos asociat cu un meniu hipocaloric bazat pe fructe, lactate si proteine, necesarul zilnic de calorii fiind calculat foarte atent. La fiecare final de serie, toti participantii au format echipe si au participat la team-building-uri si la intreceri sportive in care au avut ocazia sa dovedeasca faptul ca programul de antrenamente zilnice, dieta, sfaturile antrenorilor au avut, au avut efectul scontat.
De fiecare data si la fiecare serie, programul de pregatire teoretica si cel sportiv au fost foarte riguroase. Cele de pregatire teoretica, de team-building-uri, work-shop-uri, studiile de caz, jocurile de rol sau brainstorming-urile au fost adaptate special de echipa de la Ability Traning. A fi sau a nu fi consultant – Deontologie, responsabilitate, integritate si Comunicare interdepartamentala s-au intitulat cursurile extrem de interesante sustinute de-a lungul verii de catre reprezentantii echipei Ability Traning. Trebuie remarcat si faptul ca zilnic – chiar de trei ori pe zi! – s-a facau miscare in aer liber, organizatorii si initiatorii acestui proiect de succes (Fildas si Catena Grup) sustinand importanta acestor activitati.
Iata de ce este atat de important acest proiect care a devenit deja traditie. La Scoala de Vara Catena de la Eforie Sud toate seriile de reprezentanti Catena au ocazia nu doar sa petreaca o saptamana de neuitat la malul marii, ci sa invete lucruri noi, utile profesiei, sa isi impartaseasca experienta dobandita in lucrul, interactiunea si comunicarea cu clientii farmaciilor Catena, dar si adopte un regim de viata sanatos.
In concluzie, editia 2016 a Scolii de Vara Catena de la Eforie Sud a fost un real succes, toti participantii declarand la unison ca abia asteapta o noua editie, 2017.
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu