Slabirea rapida in sezonul cald

Orice femeie isi doreste sa aiba o silueta de invidiat (mai ales in sezonul cald) si e dispusa sa apeleze la diete drastice pentru a dobandi cat mai rapid un trup aproape de perfectiune. Dar oare se poate slabi rapid fara consecinte nefaste asupra organismului? Am incercat sa aflam raspunsul la aceasta intrebare si la multe altele cu ocazia evenimentului organizat de revista “Slab sau Gras”, eveniment gazduit de bistro-ul “Le Creme Cafe”.

Intr-o atmosfera relaxata, cititorii si cititoarele revistei “Slab sau Gras” au primit sfaturi despre cum sa slabeasca in vara aceasta, de la specialisti in domeniu: Dr.Catrinel Macovei – medic specialist nutritie si boli metabolice (Clinica MED-AS), Dr.Cornelia Rusinoiu medic specialist dermato-venerologie (Clinica MED-AS) si Florina Roventa, antrenor fitness si culturism. Pe langa informatiile pretioase, invitatii au asistat si la prezentari de produse sustinute de sponsorii evenimentului: “Catena”, “Sonimpex Serv”, “Europlant”, “Balestra&Mech” si “Easy Shape”.

Discutia a debutat cu un subiect de maxim interes pentru cei prezenti: Cum putem slabi intr-un timp foarte scurt fara ca acest lucru sa aiba consecinte nefaste asupra organismului? Specialistul in nutritie, dr. Catrinel Macovei, a reamintit ca motivatia este cheia succesului atunci cand ne dorim sa pierdem kilogramele in plus. Vara, scaderea in greutate este o preocupare din ce in ce mai frecventa, mai ales in randul doamnelor.

Specialistul dermatolog, dr.Alina Rusinoiu, a atras atentia ca pielea noastra sufera anumite modificari dupa ce slabim, iar aceste modificari depind si de numarul kilogramelor pe care le pierdem. Un regim de slabit subtiaza masa musculara, pielea devine mai moale pentru ca nu mai exista un “suport” care sa o sustina.

Pentru ca un element important in pierderea kilogramelor in plus este practicarea sportului, Florina Roventa, antrenor fitness si culturism, ne-a oferit cateva sfaturi. Ea insasi un veritabil exemplu demn de urmat, ne-a atras atentia ca o dieta trebuie sa fie completata cu practicarea sportului, fie ca mergem la sala, ca alergam in parc sau pe plaja, important este sa facem miscare si sa-i incurajam pe copii sa faca acelasi lucru.

Daca doriti sa va inscrieti la urmatorul nostru eveniment sau aveti nevoie de informatii suplimentare nu ezitati sa o contactati pe Claudia Doanta, PR&Evenimente la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0745.777.095.

Oana Georgescu

www.slabsaugras.ro