Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva 2011

In perioada 11-15 mai, la Centrul International de Conferinte din Sinaia s-a desfasurat cel de-al 37-lea Congres National al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva.

Aceasta manifestare s-a derulat impreuna cu doua intalniri internationale de exceptie: al 5-lea Congres Romano – Francez de Anestezie si Terapie Intensiva si al 3-lea Simpozion Romano – Israelian de Actualitati in Anestezie si Terapie Intensiva, precum si cu doua manifestari nationale satelit: al 10-lea Congres al Asistentilor de Anestezie si Terapie Intensiva si al 9-lea Congres al Societatii Romane de Sepsis.

Programul stiintific foarte dens si variat a cuprins cursuri, mese rotunde, conferinte magistrale si prezentari originale. Prof. Dr.Dorel Sandesc, Presedintele Congresului si Presedintele SRATI, ne-a oferit mai multe informatii despre organizarea acestei manifestari stiintifice de prestigiu. De asemenea puteti urmari lista celor mai reusite comunicari orale si a celui mai reusit poster din cadrul Congresului.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator Andreea Capitanu.