Start Scoala de vara Catena 2017

Inceput in anul 2013 si continuat cu mare succes in fiecare an timp de peste trei luni (perioada iunie - septembrie), proiectul intitulat Scoala de Vara Catena a reunit in fiecare saptamana in statiunea Eforie Sud serii alcatuite din 30 – 50 de farmaciste, farmacisti si asistenti farmacie din Bucuresti si din tara.
Acestia au participat la programe de pregatire fizica (aerobic, aqua gym, exercitii si antrenamente in aer liber) sub coordonarea unei echipe de antrenori, dar si la cursuri si work-shop-uri concepute si sustinute special pentru ei de trainerii de la Ability Traning (Irina Stancu si Vasile Lazarescu). Iata doar cateva exemple: Gestionarea emotiilor in relatia cu clientul, Clientul dificil, Managementul relatiei cu clientul, Customer Experience Management, A fi sau a nu fi consultant – Deontologie, responsabilitate, integritate s.a. Editia 2016 a adus noutati in programul destinat pana atunci doar celor care lucreaza in reteaua farmaciilor Catena: o saptamana intreaga a fost rezervata reprezentantilor departamentelor Financiar, Contabilitate si Resurse Umane din cadrul Fildas si Catena Grup Bucuresti si Pitesti. Cursul predat lor s-a numit Comunicare interdepartamentala.
Cea de-a V-a editie a Scolii de Vara Catena 2017 (25 iunie – 9 septembrie) a adus inca o noutate in ceea ce priveste organizarea, dar si participantii alcatuiti din reprezentanti ai farmaciilor Catena din Bucuresti si din tara, insotiti de membri ai familiilor lor. Majoritatea au venit insotiti de soti, sotii, copii, frati, surori, dar si de parinti. Programul fiecarei saptamani este adaptat participantilor (de toate varstele), atat din punctul de vedere al pregatirii teoretice (Leadership si motivarea echipei este cursul sustinut de echipa la care participa farmacistii), a celei fizice (aqua-gym si aerobic cu antrenoarele Laura Cozma si Doina Rotaru), cat si a team-building-ului creat special (cu probe amuzante, antrenante si solicitante) si organizat (pe plaja!) pentru farmacisti si familiile acestora.
Iata de ce este atat de important acest proiect care a devenit deja traditie. La Scoala de Vara Catena de la Eforie Sud toate toti participantii au ocazia nu doar sa petreaca o saptamana de neuitat la malul marii, ci sa invete lucruri noi, utile profesiei, sa isi impartaseasca experienta dobandita in lucrul, interactiunea si comunicarea cu clientii farmaciilor Catena, dar si adopte un regim de viata sanatos, prin miscare in aer liber si o dieta atent controlata. Anul acesta si alaturi de membrii familiilor lor.
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Operator: Silviu Crangureanu
Editor: Nicu Pojaru
Foto: Oana Georgescu