Tantarii , vampirii tacuti

A venit vara si odata cu ea, ca de fiecare data, tantarii ne iau cu asalt casele. Si nu numai. O plimbare in parc pe seara sau o sueta la un foc de tabara s-ar putea lasa cu zeci de piscaturi pe maini, picioare sau chiar pe fata. Pentru ca vara e si sezonul vacantelor, cu siguranta ii luam si pe cei mici cu noi in calatorii.

Pe malul Dunarii sau chiar la Marea Neagra am putea intalni minusculele insecte care ne agreseaza vara de vara cu zbarnaitul lor. Pentru ca vara oamenii devin o importantă sursă de hrană pentru micii „vampiri”. Deşi este adevărat că ţânţarii preferă anumiţi oameni ca surse de hrană, acest lucru nu are nicio legătură cu nivelul de zahăr din sânge sau mirosul.

Toţi tantarii sunt atrasi de dioxidul de carbon, acidul lactic şi anumite tulpini de bacterii pe care unii oameni le deţin în concentraţii mai mari decât alţii. Din acest motiv, nici cei mici nu sunt ocoliti de enervantele insecte. Din fericire si pentru parinti si pentru copii exista produse naturale care formeaza o bariera de protectie impotriva tantarilor.
Zanzi spray este un produs non-toxic pe baza de uleiuri naturale de plante menite sa tina tantarii la distanta. Contine lavanda, litsea, menta, geranium si citronella, care, desi au arome placute pentru oameni, nu sunt la fel de placute pentru tantari.

Sprayul Zanzi bimbi impotriva tantarilor impotriva tantarilor, a mustelor dar si a altor insecte.bariera naturala este sigur si non toxic. Formula pe baza de uleiuri esentiale nu irita pielea copiilor. Aromele uleiurilor naturale sunt calmante pentru oameni, dar tin la insectele departe. Dupa aplicarea pe piele a Spray-ului Zanzi bimbi acesta formeaza o bariera naturala impotriva tantarilor, a mustelor si a altor insecte.
Zanzi bimbi spray tantari nu este uleios, nu pateaza si este absorbit rapid. Bun pentru cei mici, dar si pentru mamici si tatici! Zanzi bimbi tine tantarii la distanta!

RealizatorȘ Mihaela Moldoveanu