Interviu cu Andreea Paul, presedinte INACO

Andreea Paul este presedintele INACO si, in anul centenar, sarbatoreste impreuna cu fondatorii si partenerii INACO un an de cand aceasta organizatie pune umarul la constientizarea si stimularea competitivitatii in diferite medii din Romania si din Europa.

Alaturi de o echipa dinamica de profesionisti, multe proiecte realizate si multe altele care asteapta sa fie implementate, Andreea Paul vorbeste cu pasiune despre bilantul unui an de INACO, celebrat printr-o Gala a Ecelentei in Competitivitate INACO este o comunitate non-profit de manageri, consultanti, analisti, experti in domeniul economic, care propune excelenta ca generator de competitivitate la nivel national.

INACO stimuleaza creativitatea in afaceri prin abordari curajoase si inovatoare in business, prin folosirea de parghii economice noi, prin propunerea de legi care sa stimuleze diferite domenii economice.

INACO reprezinta o necesitate pentru Romania si vrea sa induca energie si entuziasm in cenusiul vietii economice romanesti, in mediul de afaceri si in cel decisional public putin obisnuit cu raportarea la competitivitate.

INACO ofera programe de instruire , training, ajutor si mentorat pentru tinerii cu abilitati antreprenoriale, incercand prin aceasta sa stimuleze sis a creasca avantajele competitive si productivitatea Romaniei.

Realizator: Mihaela Moldoveanu, Oana Georgescu

Editor: Nicu Pojaru

Foto: Cris Ardelean