CATENA SUMMER BOOT CAMP II

Statiunea Eforie Sud a fost gazda timp de o saptamana pentru cea de-a II-a editie a CATENA SUMMER BOOT CAMP, un veritabil challenge feminin initiat si organizat de Vald Matasa (Boot Camp Romania) pentru 40 de reprezentante ale Farmaciilor Catena din toata tara.

Am avut ocazia sa asistam la unul dintre concursurile pregatite special de Vlad Matasa pentru cinci echipe (echipa INIMII, echipa BOOM, INVINCIBILELE, RACHETELE si LUPTATOARELE) ale caror lideri au vrut sa le conduca spre victorie. A fost un concurs in care oboseala si efortul datorate probelor deloc usoare au alternat cu bucuria miscarii, a faptului ca oricine se poate invinge pe sine insusi. Spiritul de echipa a guvernat acest concurs in urma caruia toate fetele au fost invingatoare. Premiul a fost unic: cate o inghetata!

Conceptul de Boot Camp este relativ nou pe piata din Romania. Imprumutat din terminologia militara in fitness, acest termen defineste acele antrenamente in grup, realizate de obicei in aer liber. Scopul exercitiilor este de a provoca forta fizica si psihica a participantilor, promovand totodata camaraderie, spiritul si lucrul in echipa.

Antrenamentele contribuie la intarirea organismului, iar antrenarea mintii ii da participantului la Boot Camp forta de a continua practicarea de activitati sportive si de a continua regimul de viata sanatos si dupa incheierea acestei activitati. Si cum Fildas Trading si farmaciile Catena, partenerii Asociatiei Sportive Boot Camp Romania, sustin in mod activ sanatatea fizica si psihica, era firesc ca un astfel de eveniment sa se bucure de succesul scontat.

Acest material va este oferit de CATENA

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu