Catena sustine Les Films de Cannes à Bucarest

Cea de-a sasea editie a Les Films de Cannes à Bucarest va avea loc intre 23 si 29 octombrie la Cinema Studio, Cinema Elvire Popesco si CinemaPRO.
In cinci ani, Les Films de Cannes à Bucarest a devenit unul dintre cele mai ample evenimente culturale din Capitala. In 2014, a adus peste 14.000 de spectatori in sali, numeroase filme au rulat cu casa inchisa, iar aproape jumatate din numarul total de bilete au fost cumparate inainte de inceperea festivalului. La cererea publicului, au fost organizate proiectii suplimentare, dupa incheierea lui. In octombrie, Les Films de Cannes à Bucarest va aduce zeci de filme in premiera absoluta in Romania, in peste 100 de proiectii, unele programate in prezenta cineastilor, masterclass-uri, mese rotunde, retrospective si alte evenimente speciale.
Les Films de Cannes à Bucarest a fost initiat in 2010 de regizorul Cristian Mungiu, cu sprijinul Delegatului General al Festivalului de la Cannes, Thierry Frémaux.
Pretul unui bilet este de 15 lei pentru ultimele doua proiectii din timpul saptamanii, si pentru toate proiectiile din weekend de dupa ora 17.00 (inclusiv). Pentru celelalte proiectii din timpul zilei, intrarea este 10 lei. Pretul biletului pentru proiectiile 3D ale filmului LOVE este de 20 lei.
Catena este sponsor al acestei editii a festivalului Les Films de Cannes a Bucarest.
Realizator: Dan Cojocaru