Confruntarea – Scoala de Vara Catena, Eforie Sud 2014

Proiectul intitulat Scoala de Vara CATENA continua si in 2014 cu acelasi succes inregistrat si anul trecut. Timp de trei luni, la fiecare sfarsit de saptamana, in statiunea Eforie Sud se intalnesc alte serii de minum 40 de farmaciste, farmacisti si asistenti din toata tara.

Ei participa la programe intense de pregatire fizica sub coordonarea lui Vlad Matasa (Boot Camp Romania) si a echipei sale instructori, dar si profesionala, cu participarea trainerilor Mihai Maties de la Mastermind Communications, Irina Stancu si Vasile Lazarescu de la Ability Training. Acestia din urma sustin zilnic cursuri ale caror subiecte sunt deopotriva interesante si utile meseriei de farmacist. Customer Experience Managemet si Managementul relatiei cu clientul sunt cele doua teme abordate cu fiecare serie de cursante.

Experiente de neuitat

Gimnastica de dimineata, zilnica, este nelipsita, asa cum sunt si activitatile si programele de pragatire sportiva cotidiene derulate si respectate cu strictete.

Cursurile de specialitate se succed si alterneaza cu in aer liber, pe plaja sau in apa marii. De fiecare data rigurozitatea, punctualitatea, spiritul de echipa, comunicarea intre colegi si colege, modul de abordare a fiecarui exercitiu si provocarile de tot felul fac dintr-o astfel de saptamana una de neuitat. Important este ca reprezentantele CATENA sa nu uite nici o clipa si sa respecte in continuare tot ceea ce au invatat.

Concluzia este una singura si este exprimata de fiecare serie la unison: au invatat foarte multe si au trait experiente unice, de neuitat, care le vor ajuta de-acum inainte.

Marea confruntare: echipele Teroristii si Libelulele

Seria din aceasta saptamana s-a impartit in doua echipe pentru a participa la concursul organizat la finalul fiecarui de sejur de catre Vlad Matasa si echipa sa.

Practic, fiecare membru al echipelor trebuie sa execute contracronometru exercitii pe care le-au invatat in Tabara de Vara. Este un fel de stafeta unde trebuie sa… lucrezi doar in echipa pentru victoria finala.

Indiferent cine este declarat castigator, entuziasmul este acelasi. Nimeni nu se supara, ci doar este entuziasmat pentru bucuria miscarii, a competitiei si a spiritului de echipa.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu