Deschiderea FNT 2012

Va invitam sa urmariti pe www.sensotv.ro/arte, sectiunea dedicata FNT 2012, unde puteti viziona selectiuni din spectacolele incluse in festival.
SensoTV.ro este partener media al FNT 2012.

In mai putin de o luna, 32 de spectacole grupate in 6 sectiuni vor fi prezentate pe 9 dintre scenele capitalei! Festivalul National de Teatru va incepe, vineri, 26 octombrie, la ora 18, la Sala Mare a Teatrului National „I.L. Caragiale” din Bucuresti, unde va fi prezentat “D’ale noastre”, spectacol al inegalabilului Gigi Caciuleanu.

Deschiderea festivalului a avut loc la sediul UNITER, in prezenta primarului general al Capitalei, dr. Sorin Oprescu. In cursul conferintei, vicepresedintele UNITER, doamna Aura Corbeanu, a prezentat “datele tehnice” legate de organizarea festivalului, iar criticul de teatru, doamna Alice Georgescu, directorul si selectionerul unic al festivalului, a oferit detalii despre strategia de selectie, si a anuntat programul complet al editiei 2012 si numele invitatilor de prestigiu.

Au participat personalitati ale vietii culturale din Romania, directori ai teatrelor/ institutiilor cu spectacole selectate in FNT 2012, oficialitati si membri ai echipei de organizare a Festivalului National de Teatru.