Din grija pentru ochi!

Ochii, cat de importanti sunt pentru viata noastra de zi cu zi! Se spune despre ochi ca sunt oglinda sufletului dar sunt si cei care ne ajuta sa percepem lumea intr-un mod unic.
Cu ochii observam frumusetea lumii, cerul albastru, pasarile, percepem culorile florilor si nu in ultimul rand frumusetea celui iubit. Simtul vazului, impreuna cu auzul, mirosul, gustul si tactilul, ne ajuta sa percepem realitatea si sa comunicam cu lumea.Pentru ochi obositi, sensibilitate la lumina, cataracta, vedere incetosata, glaucom sau degenerescenta maculara, Macushield este cel mai recomandat supliment de ochi din Marea Britanie. MacuShield conține în mod unic mezo-zeaxantină, care a fost identificată în diferite mâncăruri, incluzând somonul și creveții.
Luteina și zeaxantina provin în totalitate din dietă și pot fi regăsite în legume cu frunze verzi cum ar fi spanacul, varza și fructe de tipul portocalelor și bananelor. Ca efect antioxidant, ele neutralizează radicalii liberi și filtrează lumina albastră dăunătoare.Alte ingrediente sunt uleiul de floarea soarelui, extractul de craitze, ceară galbenă de albine, gelatină, oxid roșu de fier.
MacuShield nu conține zahăr, așa că se poate administra cu maximă siguranță și diabeticilor. MacuShield poate fi luat folosit/administrat la orice vârstă, mai ales dacă aveti vederea incetosata din cauza luminii puternice pe timp de noapte sau atunci când citiți cărți. In scop preventiv, MacuShield este recomandat persoanelor peste 40 de ani.
Realizator: Mihaela Moldoveanu