”INIMI SANATOASE” – FILDAS si CATENA Grup la CORPORATE CHALLENGE 2013!

Insusi motto-ul ales de membrii echipei ”INIMI SANATOASE” - ”Crede in tine si in forta echipei! Impreuna vom invinge!” – a anticipat succesul de care s-au bucurat cei trei baieti.

Antrenati si coorodonati de Vlad Matasa (Boot Camp Romania), Daniel
Ionita (Coordonator Catena IT Harware), Cristian Dinu (Administrator IT
Fildas) si Stefan Baltat (Farmacist Sef Antrepozit Catena) au confirmat
si au dovedit la CORPORATE CHALLENGE 2013 valoarea, caracterul, forta si
mai ales spiritul de echipa. Un eveniment lansat si organizat de
Wellness Show si World Class, o ”provocarea a anului” la care s-au
inscris 17 echipe reprezentante a celor mai de prestigiu companii.

Au fost 6 probe cu exercitii foarte dificile, cu zeci de repetari si care trebuiau executate contracronometru de cei trei membri ai echipelor participante: ”sfoara„, ”urcare pe plybox cu kettlebells de cate 6kg, respectiv 12 kg” (au fost totusi mici…diferente intre fete si baieti), ”TRX flotare si abdomen”, ”ramat la TRX”, ”genuflexiuni cu haltera de 10kg, respectiv 20 kg” si ”rasturnarea cauciucului de tractor”.

Tragerea la sorti i-a desemnat primii pe cei trei membri ai echipei Fildas si Catena Grup si doar o nesincronizare a arbitrilor si a membrilor juriului le-au adaugat cateva secunde timpului realizat, eliminandu-i la final de pe podiumul binemeritat.

Daniel, Cristian si Stefan s-au clasat pe locul IV in clasamentul general (3:43:89) si au obtinut Premiul Special ”Living Well by Polar”. La final insa, aveau sa-si dovedeasca adevarata valoare, dar si spiritul de echipa. Ei s-au alaturat vedetelor INTACT MEDIA, Adrian Manutiu, Roxana Vancea si Alexandru Ganci care au participat la CORPORATE CHALLENGE 2013 in afara concursului. Jurnalistii au obtinut la final un timp de 3:47:47, iar cele 3 ”INIMI SANATOASE”, si-au adjudecat un rezultat de Locul I: 3:27:43! Superior echipei ”ANONIMII” (HP Romania), cei care s-au clasat primii in clasamentul oficial cu un rezultat de 3:29:86.

Felicitari din toata INIMA celor 3 reprezentanti ai nostri, dar si antrenorului Vlad Matasa (Boot Camp Romania).

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros