Intrecerea continua – Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud 2014

Dupa succesul din 2013, proiectul intitulat Scoala de Vara CATENA continua si in acest an. De-a lungul a aproape trei luni, la Eforie Sud, in fiecare saptamana, serii de cate 40 de asistente si farmaciste din toata tara participa la programele de pregatire intensiva sub coordonarea lui Vlad Matasa (Boot Camp Romania) si a altor cativa instructori.

De la sedinte de traning, la programe de dieta si de pregatire fizica intense

Inca din prima zi cursantii incep cu… gimnastica de dimineata!

Apoi ei trebuie sa respecte cu strictete programul zilnic stabilit si impus de organizatori. Sedintele de traning cu teme extrem de interesante si mai ales utile meseriei, precum Managementul relatiei cu clientul sau Customer Experience Management, alterneaza cu sedintele de antrenament si programele sportive derulate in aer liber, pe plaja sau in mare. Activitatea zilnica este mereu guvernata de spiritul de echipa, de comunicare, de bucuria si de tonusul pe care le imprima un astfel de program care, in mod normal trebuie continuat si acasa.

Concursul pe echipe

La finalul fiecarui de sejur, Vlad Matasa si membrii team-ului sau organizeaza cate un concurs, pe echipe, cu elemente si probe diverse, cu exercitii fizice pe care farmacistii le-au invatat in Tabara de Vara. Dar totul se face in echipa, chiar si exercitiile care sunt distribuite in mod egal si echitabil.

Cuvintele de ordine sunt de fiecare data aceleasi: A fost greu, dar atat de frumos! Pentru ca efortul, oboseala data de probele sportive se fac imediat uitate de bucuria miscarii, a competitiei, a gustului pentru succes si victorie. Pentru ca fiecare se intrece cu el insusi.

Conceptul de Boot Camp…

…este relativ nou in Romania. A fost imprumutat in fitness din terminologia de pregatire militara si defineste antrenamentele de grup, realizate de obicei in aer liber. Scopul este acela de a provoca si teste forta fizica si psihica a participantilor, promovand camaraderie, spiritul si lucrul in echipa.

Antrenamentele contribuie la intarirea organismului si a mintii si ii imprima cursantului dorinta de a continua practicarea de activitati sportive si de a continua regimul de viata sanatos si dupa incheierea acestei activitati. CATENA sustine mereu sanatatea fizica si psihica a tuturor angajatilor, iar succesul unui proeict precum Tabara de Vara CATENA vine din nou ca un lucru firesc si, mai ales, demn de urmat.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu