Scoala de vara Catena, Eforie Sud 2014

Scoala de vara Catena este dedicata miscarii in aer liber, exercitiilor fizice si competitiilor sportive intre echipe formate din asistenti si farmacisti Catena. Fildas Trading si farmaciile Catena, partenerii Asociatiei Sportive Boot Camp Romania, sustin in mod activ sanatatea fizica si psihica.

Catena, farmacia inimii, incurajeaza sportul in aer liber

Catena incurajeaza practicarea sportului ca formula de pastrare a sanatatii si multi dintre angajatii sai participa la activitati sportive (Mountain Bike, Macin XC, Maraton DHL etc) pentru a-si demonstra aptitudinile sportive si spiritul de competitie.

Antrenamentul contribuie la intarirea organismului, iar antrenarea mintii da forta de a continua practicarea de activitati sportive si de a continua regimul de viata sanatos si dupa incheierea acestei activitati. Antrenamentul functional, fie ca este executat in sala, dar mai ales in aer liber, imbunatateste functiile respiratorii, cardiovasculare, se va observa o crestere a energiei dupa antrenament. In afara de fizic, exista avantaje maxime la nivelul psihicului, care ne sunt de mare folos in ziua de azi, cand stresul da batai de cap oricuiVlad Matasa, instructor fitness, bodybuilding si arte martiale este initiatorul BootCamp Romania si antrenorul echipelor Catena participante la Tabara de vara.

BootCamp, un antrenament functional


BootCamp este un antrenament functional. “Mot-a-mot, termenul s-ar traduce “camp pentru a castiga” si nu e deloc departe de adevar. Un camp unde oamenii isi antreneaza fizicul, dar isi educa si spiritul pentru competitie cu colegii, cu timpul, cu ei insisi. Atat BootCamp, cat si CrossFit inseamna un antrenament in care in cadrul aceleiasi sedinte de antrenament sunt angrenati toti muschii, nu o grupa sau doua, cum se intampla in cazul unui antrenament classic” , spunea Vlad Matasa in cadrul unui interviu din Revista Slab sau Gras.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu.