Slabeste natural cu zmeura!

De ce se depune grasimea tot timpul pe abdomen si cu cat incerci mai mult sa scapi de ea cu atat se lasa mai greu?!
Poate si pentru ca atunci cand suntem stresati, organismul mai depoziteaza un pic de enrgie pentru a trece peste perioadele de criza.
Nutritionistii ne recomanda ca atunci cand vrem sa scapam de cateva kilograme, sa na masuram cu atentie caloriile si sa ne uitam cu atentie la ce mancam.
O dieta bogata in fructe, legume, cereale integrale, lactate dregresate, nuci, seminte, carne slaba, peste, oua, ofera organismului nutrientii necesari si poate duce la subtierea vizibila a taliei.
Odata obisnuiti cu o dieta sanatoasa si cu miscare cel putin o data pe zi, o sa vedem si rezultatele care ne ajuta sa castigam mai multa incredere ca suntem pe drumul cel bun. Iar odata ajunsi aici, mama natura, aliatul nostru cel mai puternic, ne ajuta din nou.
Produsele pe baza de fructe, cum ar fi zmeura, stimuleaza organismul sa arda si sa elimine grasimile cu mai multa usurinta.
In plus, fibrele din zmeura ajuta la incetinirea procesului digestiv astfel incat senzatia de satietate sa persiste cat mai mult. Cu un indice glicemic scazut, zmeura ne stimuleaza sanatatea indiferent de forma in care este consumata!
Realizator: Mihaela Moldoveanu