Ultimate Workout cu Vlad Matasa, Mamaia 2014

Aflata in nordul statiunii Mamaia, departe de lumea dezlantuita a statiunii si chiar a litoralului romanesc, luate cu asalt toata vara de sute de mii de turisti, Playa Papaya este un loc cu totul special. Mai ales pentru aceia care vor sa aiba parte doar de mare, soare si miscare in aer liber.

Vlad Matasa si echipa sa redutabila

Binecunoscut instructor sportiv (Culturism si Fitness) si fondator al BootCamp Romania, prima organizatie care a adus modelul de antrenament functional in Romania, Vlad Matasa a sustinut toata vara pentru turisti, astfel de sesiuni de antrenamente.

Accesibil oricui, antrenamentul functional imbunatateste functiile respiratorii si cardiovasculare, cu o crestere a energiei imediat dupa antrenament. In afara de conditia fizica (slabit, tonifiere sau crestere musculara), exista avantaje si la nivelul psihicului, toti cei chestionati declarandu-se incantati de experienta traita.

Antrenamentul functional, mai eficient decat un antrenament la sala

Acest concept are la baza unicitatea si este mult mai bun decat sedintele de antrenament la o sala de forta. Pentru ca fiecare om este unic, iar organisamul uman, corpul au o serie de caracteristici care fac diferenta in ceea ce priveste antrenamentul functional, aplicat.

Netestarea in prealabil a nivelului de efort pe care il poate cineva exercita afecteaza intregul antrenament, dar si programul stabilit pe termen lung – spunea Vlad Matasa. Impreuna cu echipa sa el construieste programe de antrenament pe baza nevoilor si capacitatilor fiecarui individ, accesibile, placute (mediul, ideea de joaca, diversitatea probelor, succesiunea rapida sunt esentiale) si o fac intr-un mod responsabil si sanatos.

Asa cum a demonstrat si cu succesul obtinut in pregatirea fizica (antrenament asistat, consultanta nutritionala, monitorizare etc) a sutelor de farmaciste si farmacisti care au participat si in 2014 la Tabara de Vara CATENA de la Eforie Sud.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu