Woman on Top la Boot Camp Romania Games

Boot Camp Romania si binecunoscutul antrenor de fitness Vlad Matasa au lansat in premiera in acest an o competitie cu totul speciala adresata exclusiv femeilor.

Un challenge organizat si desfasurat in aer liber, cu probe extrem de dificile si de solicitante, toate desfasurate contracronometru. La start-ul acestei competitii se pot inscrie atat sportive de performanta, cat si femei care au doar o buna conditie fizica. De altfel, Boot Camp este un nou trend in materie de fitness care presupune antrenamentele si miscarea in aer liber, fara limite de varsta.

Alergarea, cataratul pe franghie, abdomenele la bara fixa, flotarile in sprijin pe maini, escaladarea unui perete inalt de 3 m, rasturanrea cauciucului de tractor, loviturile cu barosul, genuflexiunile cu kettlebells de diferite greutati sau epuizantele “coreene” le-au solicitat la maximum pe concurentele care s-au luptat pentru titlul de “Woman on Top”. Remarcabil este faptul ca fetele, desi lucreaza in domenii complet diferite (IT, Politia de Frontiera etc), au dovedit ambitie, curaj, vointa, sportivitate si o excelenta pregatire fizica.

Catena a fost sponsor al acestui eveniment, iar Tonica by Catena si Sensotv.ro au fost parteneri media.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu